UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Јак Дортмунд, јак :) Нешто како Работнички што го испуваа со младите фудбалери....

Не ми се верува дека ме заеба порто со онаква статистика.

И некое англиско фанче искоментира поназад, Италија веќе има два сигурни патници во следното коло, и Наполи утре :D

Јак Дортмунд, јак :) Нешто како Работнички што го испуваа со младите фудбалери....

Не ми се верува дека ме заеба порто со онаква статистика.

И некое англиско фанче искоментира поназад, Италија веќе има два сигурни патници во следното коло, и Наполи утре :D

Јас прокоментирав,а ќе видиме за Наполи утре.И тоа што пишав јас,не се однесуваше ни најмалку за тебе,така да...
А Англија има 2 сигурни претставници засега,Јунајтед поминува утре сигурно,а за Сити ќе видиме.

Олимпијакос или било кој грчки клуб да изгуби дома, па ќе ги тераат да се самоубијат. :D Браво за Олимпијакос вчера, баш ми е мило што ги победија Арсенал.

Апоел, заврши прв.
Со оглед при среќата при извлекување, може уште пред време да се знае еден дуел од осмина финале. Со оглед на тоа дека МанЈу се најголемите гзлаци сигурно им се пада Апоел :D
Баерн/Реал - Милан ќе биде една од двојките. :D
Моја претпоставка :D

Не верувам Наполи да им го продаде местото во Нокаут фазата на Арапите

Може шеикот да им вети 2-3 фудбалерчиња на Виљареал летото/зимата, тогаш ќе има покољ. :ROFLMAO:

Апоел, заврши прв.
Со оглед при среќата при извлекување, може уште пред време да се знае еден дуел од осмина финале. Со оглед на тоа дека МанЈу се најголемите гзлаци сигурно им се пада Апоел :D
Баерн/Реал - Милан ќе биде една од двојките. :D
Моја претпоставка :D

Им се гледа крајот на Милан/Реал тогаш. :D

2yFh5.jpg

И овој да ти имал 23 години....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom