League of Legends

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ја знам странава, доста помага. Посебно за мене што никогаш не сум играл DotA :D
И да си играл дота ќе не знаеш стратегии за хероите пошо се 100% различни од хероите на дота (за разлика од hon што е комплетна копија).
Ако си играл дота само ќе имаш оние основни познавања да не feed-аш ко нуб :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Доете на West, на East се руски/српски нубови.. Барем јас сакам да играм со појаки противници и да немам нубови у тим пошто играм ранкед..

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Треба да се собереме 5 души да одиграме Premade (немора да биде ренкд) . Само проблем е шо немам микрофон ке треба со пишување :D

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Абе момци да ве прашам..можда 2 недели веќе на секој 2 минути ме пука lag spike од 10 секунди , а интернетот ми е у реду. На Blizoo сум , да не го има овој проблем некој друг...и дали има некој решение ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Абе момци да ве прашам..можда 2 недели веќе на секој 2 минути ме пука lag spike од 10 секунди , а интернетот ми е у реду. На Blizoo сум , да не го има овој проблем некој друг...и дали има некој решение ?
Колкав PING имаш на нетот?

Провери на www.speedtest.net

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Све е во ред...стварно незнам што е работава, инсталирав и некои лејтенси фиксови али ништо..чаре некое ?
Си одбрал многу близок сервер. Одбери некоја подалечна европска земја, види што ќе биде. Серверите на играва не се во Белград :)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Си одбрал многу близок сервер. Одбери некоја подалечна европска земја, види што ќе биде. Серверите на играва не се во Белград :)

Еве со англија...не е лошо...стварно незнам шо може да биде работава

8A

2 + 2 = 5
Член од
15 јануари 2009
Мислења
78
Поени од реакции
11
Ако сакате да изиграме премаде адднете ме (EU East), 27 лвл сум : Vucevski

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Еве со англија...не е лошо...стварно незнам шо може да биде работава
И на EAST и на WEST ти прави исто? Од кога те заебава вака? Да не имаш слаба графичка/малку рам?

Kajgana Shop

На врв Bottom