League of Legends

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Абе да ама ако стигнеш до 1800+ ранк ке ти се паѓаат супер играчи и на ист. Исто проблем во вест е што на некои партии добиваш амерички сервери па пингот ти е 100-120 + .

А тоа дека сите про играчи се на вест е точно. Ама за да играш со нив треба да имаш топ ранк. :(
Пак предрасуди, пингот ти е нормален и се си е најнормално, највеќе што сум имал досега е 100 пинг, ама пак се играше и немаше дилеј...

Јас ретко играм ranked, играм повеќе normal, пошто играта ја играм за уживање и забава а не за да добијам нешто и не ме интересира кај играат топ играчи ова она, битно ми е да нема ретардирани кај мене во тимот :D

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Пак предрасуди, пингот ти е нормален и се си е најнормално, највеќе што сум имал досега е 100 пинг, ама пак се играше и немаше дилеј...

Јас ретко играм ranked, играм повеќе normal, пошто играта ја играм за уживање и забава а не за да добијам нешто и не ме интересира кај играат топ играчи ова она, битно ми е да нема ретардирани кај мене во тимот :D
Е тресеш и ти сеа. Пингот нормален. Пингот 90-120 иде додека на east е 40-60...
Има разлика, не ти држи вода.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Е тресеш и ти сеа. Пингот нормален. Пингот 90-120 иде додека на east е 40-60...
Има разлика, не ти држи вода.
Кај мене е максимум 100 некогаш, ретко, иначе си е нормален и се игра, и нема разлика, не сум сам на тој сервер, и други македонци играат и кај нив си е тамн...

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Btw, ело постои и во нормал игрите. Ти се паѓаат играчи во зависност од разликата во победи и порази што ја имаш. Јас ова не го знаев до пред 1 месец :tapp: . имам 94 повеќе победи од порази. :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Мука видов од ова LoL, порано играв, па прекинав, и сеа ми вика инвалид јузер/пасс, а 1000000% сум сигурен дека е тој јузер и пасс... -.-

e-mailot не го препознава, изглеа ќе праам нов акаунт -.-

Член од
1 септември 2011
Мислења
21
Поени од реакции
1
Игрицава е супер ја играм веќе 2-3 месеци...
Ако играте на амерички сервер..побарајте ме..под ник Mucoplant :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Мука видов од ова LoL, порано играв, па прекинав, и сеа ми вика инвалид јузер/пасс, а 1000000% сум сигурен дека е тој јузер и пасс... -.-

e-mailot не го препознава, изглеа ќе праам нов акаунт -.-
Види серверот бе друже... Сега има North America, EU West и EU East & Nordic

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Види серверот бе друже... Сега има North America, EU West и EU East & Nordic
На EU West ми вика да мењам сервер, а на другите сервери ми вика инвалид јузер/пасс... аххх маки намачив со играва -.-

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Има некој што ја игра играва или слабо е ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom