- Член од
- 15 ноември 2008
- Мислења
- 5.764
- Поени од реакции
- 11.753
Ја знам странава, доста помага. Посебно за мене што никогаш не сум играл DotAmobafire.com
no need to thank me
Ја знам странава, доста помага. Посебно за мене што никогаш не сум играл DotAmobafire.com
no need to thank me
И да си играл дота ќе не знаеш стратегии за хероите пошо се 100% различни од хероите на дота (за разлика од hon што е комплетна копија).Ја знам странава, доста помага. Посебно за мене што никогаш не сум играл DotA
сме играле петокот вечертаИ јас играм на EU Nordic & East од пред некое време.
Abba005 сум потпишан, 14 левел.
Ти беше тој petarMKD?сме играле петокот вечерта
Јас сум за, иам микрофонТреба да се собереме 5 души да одиграме Premade (немора да биде ренкд) . Само проблем е шо немам микрофон ке треба со пишување
Колкав PING имаш на нетот?Абе момци да ве прашам..можда 2 недели веќе на секој 2 минути ме пука lag spike од 10 секунди , а интернетот ми е у реду. На Blizoo сум , да не го има овој проблем некој друг...и дали има некој решение ?
Си одбрал многу близок сервер. Одбери некоја подалечна европска земја, види што ќе биде. Серверите на играва не се во Белград
Све е во ред...стварно незнам што е работава, инсталирав и некои лејтенси фиксови али ништо..чаре некое ?
Си одбрал многу близок сервер. Одбери некоја подалечна европска земја, види што ќе биде. Серверите на играва не се во Белград
И на EAST и на WEST ти прави исто? Од кога те заебава вака? Да не имаш слаба графичка/малку рам?
Еве со англија...не е лошо...стварно незнам шо може да биде работава