Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Да, си зборувам во умо, посебно кога ќе легнам да спијам сите настани ќе ги проанализирам и затоа имам проблем со спиењето...ама накај староста треба внимателност да не почне да преминува во звучна моно драма (добро, сега можат да се употребат слушалки демек праиш муабет на мобилен, нема да те сетат) :)

Секогаш кога сум сам,на глас де.Коа дота играм си замислувам дека на некој до мене му се жалам нешо у стилум
"Лее брат види го типов колку е глуп го нафида шејкерот" или
"Глеј го Сларкон брат 10ти левел" или пак "Шо кур бараме у собава пер".
Симптом?

Секогаш кога сум сам,на глас де.Коа дота играм си замислувам дека на некој до мене му се жалам нешо у стилум
"Лее брат види го типов колку е глуп го нафида шејкерот" или
"Глеј го Сларкон брат 10ти левел" или пак "Шо кур бараме у собава пер".
Симптом?

Почеток, тоа е само почеток...:kafe:

Да бе,често..на колоквиум пример али тивко,кога треба да донесам некоја важна одлука и доста често кога вршев голема нужда али сега играм СУДОКУ :)

Нема човек што не зборува сам со себе, когаа е сам. Лошо е кога тоа го правиш кога не си сам.

не разговарам сама со себе, но затоа кога сум изнервирана пцујам се живо и диво, а ако сум расположена си пеам:pos:

кога ми е за кукање работата, дури си се смачувам самата на себе. Ќе си изнакажам шо си имам и си бркам работа...:pipi:

Си зборувам како не си зборувам....другата во мене си зборува со првата во мене....ама тивко и само кога сме на само.:kesa:

кога џогирам секогаш пејам, или разговарам за некои теми што никад претходно не сум ги помислил

Да, ми се случува. Обично за нешто што сум го направил си го премотувам филмот назад и може убаво гласно да си ги повторам речeниците... Еднаш додекa бев во автобус така длабоко се замислив што промумљав некои зборови од ситуацијата и почнав да се смеам :S

јас коа ке си имам мака цел ден ќе си зборам..:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom