Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Да. Јебига кога ми е досадно, особено на работа кога нема со кого муабет да праам....
Неколку пати дури и си имам дискутирано дали сум ментален шо така си зборам. :pos:
Испадна дека не сум. :icon_mrgr:

Нон стоп ми се дешаво тоа.
Нон стоп си зборам самата со себе си,дури мислам и премногу.Се нешто кројам планови се нешто планирам но некако кога ќе се сетам се не оди од тоа кога ќе си замислуваш и планираш.
Па затоа од тие размислувања само глава боли.

Често размислувам на глас .
Понекогаш кога е досадно , ама ептен досадно ..

да,и тоа многу,најчесто на англиски иако не го знам многу по интересно ми е така :eek:

Да зборувам но не многу често, си кројам планови, се советувам сам себеси како да постапам во некоја одредена ситуација и сл. :)

зборувам ама ретко и тивко.....
ќе мислат дека сум луд

I need intellegent conversations every once in a while.

ми се допаѓа(ш) твоето мислење
значи има и нормални

видиш и мене ми се допаѓа(ш) твојот пост
да ретка врста у изумирање сме овде

K0qwi.png

Понекогаш кога сум изнервиран зборам сам на себе и гласно, али се тоа кога сум сам:) да не ме чуе некој

Ме заебаваш?
Навеќер кои монолози се дешаваат и тоа до 5 сабајле онака, асални муабети, за музика, за книги, за друштво, па анализирам фејкери и фини деца, па си плачам од шо неам дечко, па за школо си кенкам од шо не ми се иде и слични срања, па ми поминува и спијам мирно после.

Се карам со компјутериве на работа понекогаш , ама дедо го имам приметено по пат цели муабети си прави .... кузнајт ја шо ќе прам на стари години :)

Понекогаш размислувам на глас.. но чудно ми е тоа што најчесто си зборам на англиски..
и не само тоа.. кога размислувам за нешто сам во себе - размислувам на аглиски

тоа англиски-то како во психата да ми е влегло упм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom