Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
и ќе ни објасниш за тоти кој е и што е како ние да немаме појма:D..и колку успешни шамари доделил освалдо!
па да, во тој стил :rolleyes: ... само Рома да ми се оправе, ќе бидам нај бучен во темава :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Од што е мизерен Интеров мислим дека Грешко и Турската репрезентација сеа со отворени руке би ги земале :pos:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Цитати на неделата

“This Calciopoli roundtable is only of use to say ‘alright, let’s forget we’ve forgotten everything and move on.’ This is what I want to say, above all.”
One suspects Massimo Moratti will be the only one saying that

“It’s obvious that I should have made some different decisions in the past. Had I done that then I could have won the Ballon d’Or.”
Or, Adrian Mutu, at least not be playing for Cesena

“When will I talk about the Scudetto? Never.”
Antonio Conte will also put his fingers in his ears and shout ‘lalalalala’

“The fact remains we’re running out of time. Enough walking, it’s time to start running.”
Claudio Ranieri’s next step for Inter will be Zumba

“We must win them all.”
Andrea Ranocchia takes the Pokemon approach to Serie A

сите

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Статистички ФК Брегалница е подобра од :гомце: ај можеби ќе играат некои квалификации за ЛЕ ако се оправат :гомце: :pos:
--- надополнето: Dec 4, 2011 12:00 PM ---
Дајте да направиме една петиција од 5 000 потписи фанови на интер и да му ја испратиме на Морати да вложува во тимот или нека го продаде на некој шеик или на деко.​
Ајде од мене плико и марка само соберите:pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Каков слалом им направи овој Ибарбо на одбраната на Катанија!!!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
добро бе никој не го стави голот:) желбата на Морати,Исла:)

welcome back(y) сеа си праат математики интерашите,Фиорентина и Болоња да не тепаат:) јебига сеа,ќе трпите ремет..

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Катанија - Каљари пренос во нормален формат, овој пренос раширен формат. Катастрофа се Телма

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Тука НЕМАШЕ пенал, па тоа со Интер беше повеќе него ова.... И црвениот беше уште повеќе глупост на судијата.
Како и да е, на Јувентус му одговара, да ги закопа. Видал и нови 3 бода :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Лани за малце ќе испаднеа ! :icon_lol:
колку сте глупи значи и ти и beneamata.си обезбедуваат опстанок уште на полусезона пошо статистички шо ти знам таму со колку бода се обезбедува опстанок.мисли малце поопширно не си се заглеал право само.:tapp:
--- надополнето: Dec 4, 2011 3:42 PM ---
Комедијант е... Остај го...
Прво кажал дека играч од 30 години се калел, после дека Удинезе се спасувале а они со Арсенал ЛШ квалификации играа...
шо не ме итираш бе скапн еден да видиш шо сум кажал.дали се спасуваат или дали си обезбедуваат опстанок????И можда сум ти комедијант ама мене Маурисио Исла ми е подобра комедијант.:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom