Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Овој пост кој го напиша мислам дека ќе биде творец на 5 нови страни испишани на оваа тема :D
Па нормално јас ако не сум тука да разбијам монотонст кој можи друг:D...
ајде малце ремет на наша сметка...:D
--- надополнето: Dec 4, 2011 3:08 AM ---
Први симптоми на носталгија...
вие до лани исти бевте сега пркавте малце и се прајте на три и пол..гледајте си го вашиот тим и коментирајте се за вас и за вашите шанси за титулата бидејќи Милан е сериозен конкурент..можам да замислам што ви има Интер направено за толку да коментирате иако оваа сезона не само што не ви е конкурент туку е во опасната зона за испаѓање...!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Сега знам како одеше понатаму оваа дискусија, треба да ги броиме титулите на Јуве, дилемата беше, 27 се или 29 ? :pos::pos::D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.510
Поени од реакции
4.392
Па нормално јас ако не сум тука да разбијам монотонст кој можи друг:D...
ајде малце ремет на наша сметка...:D
--- надополнето: Dec 4, 2011 3:08 AM ---

вие до лани исти бевте сега пркавте малце и се прајте на три и пол..гледајте си го вашиот тим и коментирајте се за вас и за вашите шанси за титулата бидејќи Милан е сериозен конкурент..можам да замислам што ви има Интер направено за толку да коментирате иако оваа сезона не само што не ви е конкурент туку е во опасната зона за испаѓање...!
Па така беше и минативе две сезони кога и Јуве не беше конкурент на Интер пошто нели се бореа за ЛЕ.Па вие и покрај тоа дремевте у фан клуб Јувентус и си провоциравте со истиве работи што сеа ти сам си ги користиш.Нешто у стил коа ние бевме вие кај бевте знам имате комплекси бла бла бла глеаш се се врти.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Сега знам како одеше понатаму оваа дискусија, треба да ги броиме титулите на Јуве, дилемата беше, 27 се или 29 ? :pos::pos::D
А тројна круна, а?! Кога Јувентус освоил такво нешто? :D Се местачи се таму... :)

ТРИПЛЕТЕ!!! :pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
А тројна круна, а?! Кога Јувентус освоил такво нешто? :D Се местачи се таму... :)

ТРИПЛЕТЕ!!! :pos:
тоа е вториот дел на дискусијата, и за крај како шлаг на тортата Калчополи :D ... тоа се тие муабети што се вртат тука :icon_mrgr:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па така беше и минативе две сезони кога и Јуве не беше конкурент на Интер пошто нели се бореа за ЛЕ.Па вие и покрај тоа дремевте у фан клуб Јувентус и си провоциравте со истиве работи што сеа ти сам си ги користиш.Нешто у стил коа ние бевме вие кај бевте знам имате комплекси бла бла бла глеаш се се врти.
Мене не ме интересира за другите..мене ме интересира за мене и јас не сум правел такво нешто....јас ако сум ги реметел јувенташите сум ги реметел поради тоа што имам другари кои навиваат за Јувентус а не дека којзнае колку ги мразам...уживај нема потреба од расправии..тој постот го напишав колку да разбијам монотинија и да се олабајме малце:D..не мора се буквално да сваќаш!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Edno e provokacija od tipot a:
Natprevar megu inter i juve, juve tepa so eden gol razlika, so toa sto razlikata na bodovi megju timovite e pomala od 3, t.e. 2 ili 1 ili u kraen slucaj isti broj na bodovi i posle toa cel fan klub na juve doagja u temata na inter i jade non stop, ili vice versa. Isto taka, na mestoto na juve i inter, moze da se, milan, roma, fiorentina, lazio, itn.

Sosem drugo e "provokacija" od tipot b:
Koga navivaci na juve gi ismejuvaat navivacite na inter, go ismejuvaat klubot na inter, zatoa sto celo ismejuvanje onaka 10000% inter go zasluzuva.

Ova pod b, ne e voopsto provokacija, ova e kazuvanje na realnost ama preku humor za bolkata na drugite navivaci (na tie na inter) da bide pomala. Ete vidis, treba da se blagodarni na juventashite koi ne postiraat fakti i brojki, nego smeshni sliki.

Ismejuvanjeto ne e provokacija, ismejuvanjeto ne e zabraneto :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
тоа е вториот дел на дискусијата, и за крај како шлаг на тортата Калчополи :D ... тоа се тие муабети што се вртат тука :icon_mrgr:
и Ќе дојди Боби и ќе ни кажи две-три муабети за лигата колку е катастрофална и неговиот семоќен Баерн и потоа на сцена настапува Марли со сликичка од грпката Инзаги....и на крајот повторно ќе се појави некој рандом Јувенташ и ќе ни разнасни колку титули имал Јувентус како ние да не знаеме:D..и дека никогаш нема да ги стигниме а тој на ниту една се нема радувано кутриот:D..ај оваа година ќе има за што да се радуваат :D..Интер нема да фати место во ЛШ:vozbud:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
и Ќе дојди Боби и ќе ни кажи две-три муабети за лигата колку е катастрофална и неговиот семоќен Баерн и потоа на сцена настапува Марли со сликичка од грпката Инзаги....и на крајот повторно ќе се појави некој рандом Јувенташ и ќе ни разнасни колку титули имал Јувентус како ние да не знаеме:D..и дека никогаш нема да ги стигниме а тој на ниту една се нема радувано кутриот:D..ај оваа година ќе има за што да се радуваат :D..Интер нема да фати место во ЛШ:vozbud:
Тука јас и јас влетувам како падобранец чат пат кога некој ќе ја спомне моја Рома :pos:(признавам си) :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
na juventashite koi ne postiraat fakti i brojki,

:D
кој факти кој бројки треба да постираат чедо мое божјо..што треба..едноставно што можат да не реметат и да не исмејуваат е моменталната позиција на табелата бидејќи во денешно време историјата и не е некој голем фактор..ако си доволно добар ќе победиш и ќе си најдобар ако не ќе се килајш со селски екипи и то е то..јас за мерило ја гледам табелата и само табелата :D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
кој факти кој бројки треба да постираат чедо мое божјо..што треба..едноставно што можат да не реметат и да не исмејуваат е моменталната позиција на табелата бидејќи во денешно време историјата и не е некој голем фактор..ако си доволно добар ќе победиш и ќе си најдобар ако не ќе се килајш со селски екипи и то е то..јас за мерило ја гледам табелата и само табелата :D
Pa tie fakti i brojki be johny, tabelata... Na tie mislev.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Тука јас и јас влетувам како падобранец чат пат кога некој ќе ја спомне моја Рома :pos:(признавам си) :D
и ќе ни објасниш за тоти кој е и што е како ние да немаме појма:D..и колку успешни шамари доделил освалдо!
--- надополнето: Dec 4, 2011 3:26 AM ---
Pa tie fakti i brojki be johny, tabelata... Na tie mislev.
тогаш се извинувам сум те сфатил погрешно:D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Nekoj da kaze poveke za filmov, ili sum ja zgresil temava? :свиркам:
спушти си го иморталс го има на убава снимка и гледајси филм како човек..немој да се клошариш со вакви нискобуџетни филмој:D:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom