Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.972
Поени од реакции
116.623
Kako што разбрав зборувале како да настапат на јануарскиот преоден рок
Епа у тој стил нешто, онака реков од околу. Како и да е ја добивме поентата на состанокот. :)

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
http://passioneinter.net/?p=13672#
Не ме свајќајте сериозно незнам добро италјански ама како што разбрав се зборува на големо враќањето на Жозе Мурињо во летото 2012 год,но мурињо за да се врати мора да располага со ваков состав доколку го сака морати назад.
MODULO 4-2-3-1
VIVIANO (BARDI)
MAICON, LUCIO, RANOCCHIA, JUAN Jesus
MONTOLIVO, CAMBIASSO
AFELLAY (ISLA), OZIL (LUCAS), VARGAS
PAZZINI.
Се говори и дека некои играчи ќе бидат донесени на зима,а додека снајдер ќе биде продаден на лето и ќе биде донесен овој лукас,триото од одбраната киву,кордоба,самуел ќе бидат продадени,на зима морати сака да ги донесе исла,монтоливо(за афелај баш не ми се верува али ајде).Овој состав за интер е чиста фантазија,но останува да се надеваме.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Како да настапат ....

1.Го праќаме Деко да го свитка Раниери
2.Го оставаме Деко ко турист у Милано , да ја свитка пола екипа на Билан
3.Да ги поткупи сите судии
4.Да потрошиме 200 милиона за засилувања + ТРЕНЕР
5.Да си врзе Деко едно експлозивче на појас и да им улета на ѓубрињата од торино на сред терен и да ги дигне у ваздух ...

па ваљда трето ќе стигнеме со се ова м ?

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Плејшам сони со другари дома,така да не се умарам никако,Ова вечерва беше катастрофа по катастрофен Интер јас неам гледано,да неможеш голот да го погодиш,еден голем срам за тим како Интер,а Морати пак нека си гледа како куртон и нека си пали цигара,и на него и на оној со белата геда коса,ДА ИМ ЈА ИЗНАЕ*АМ МАМИЦАТА У ПИ*КА АААААААААААА !!!! :mad:

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Дајте да направиме една петиција од 5 000 потписи фанови на интер и да му ја испратиме на Морати да вложува во тимот или нека го продаде на некој шеик или на деко.​

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
А најсмешни ми се т.н фанови на тимот шо излагаат со коментари као *Show some Respect за Морати , чоекот трошел а у ...* а не сфаќаат дека се тоа е ок , ама се си има граници ...а ова ги надмина сите !!!!!!

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Што бе пак изгубивме..... :pos:
Незнам што се нервирате, Раниери рече дека ќе ги засукале ракавите од сега. Сеа сите ќе ги носат како Камбијасо :D

Зошто не го догледав второ полувреме нема да коментирам за цел натпревар. По она што го гледав во прво, беше за очекување да ни го здрват на контра и тоа од кај бековите, со оглед на тоа колку високо пресинг играше Раниери. Не ми е јасно само од кај баш против Удинезе реши толку агресивно да брка играчи на противничка половина. Овие мајчините се два пати побрзи од секој наш играч во тимот. Дури и смешно беше колку лесно полуконтри праат. Е сеа после што се случувало поима неам

А и за очекување е резултатов. Мислам, Удинезе дава повеќе а прима помалку голови од другите екипи со кои игравме во минатите кола, а ние играме костантно срање. Имавме среќа на другите натпревари, другите беа лоши.

И како можел бе да напраи измена Алварез- Нагатомо :pos: Па и уште му дава лекции како фудбалот бил различен во Италија и како требал да учи, а овој кутриот цело време се утепува од трчање за да организира игра и да има циркулација на топка, плус и два натпревари доби ради него.

И зашто го испуштаме Тевез? Во моментов за него и тренинг-центарот би го продал

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
А најсмешни ми се т.н фанови на тимот шо излагаат со коментари као *Show some Respect за Морати , чоекот трошел а у ...* а не сфаќаат дека се тоа е ок , ама се си има граници ...а ова ги надмина сите !!!!!!
Па што викам јас дајте да собереме една петиција од 5 000 потписи за да си поднесе оставка Морати и да го продаде клубот,и тој и ние нема да се нервираме :P

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Па што викам јас дајте да собереме една петиција од 5 000 потписи за да си поднесе оставка Морати и да го продаде клубот,и тој и ние нема да се нервираме :P
Ја нејќам Морати да го продаде клубот.

најбоље претседник евер е .... ама неможе да го остави тимот вака на цедило ...

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Ја нејќам Морати да го продаде клубот.

најбоље претседник евер е .... ама неможе да го остави тимот вака на цедило ...
Немој сега и ти да бидеш ко Сун тој го бранеше Милито ,сега ти го браниш морати,дај молам те немој вакви работи :P

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.343
Поени од реакции
47.038
A да, тоа во денешниов фудбал е гаранција за успех, нов сопственик, гледам кај Челзи Се е розево, секоја година ЛШ освојуваат и тројни круни ...
Дај бе, покрај Интер во Италија се и Јуве и Милан, а и Рома и Наполи можат такоџе да се носат со големите клубови, ене и Сити, оние со парите, паднаа во Неапол, инфериорни беа и на домашен терен против нив и на гостински.

Хипотетички, ќе дојде нов сопственик, кад-тад ќе бидат на исто или слично дереџе, нормално, фудбал е, што, и тогаш нов сопственик ќе бараш ? Интер биле и во далеку полоша состојба од оваа, кога Милан ги исплескаа 6-0 и кога Интер се пласираа во УЕФА Купот, и Липи кога ги зема исто, од трето квалификациско коло за ЛШ испаднаа од тим ко Хелсинборг, Рекоба кога утна пенал ( извини Чекич ) па отидоа у УЕФА Куп, кога имаа играчи ко Чирило, Ферари, Сорондо, Џули и ред други, да не набројувам сеа и да не отварам стари рани, јебига, тркалото увек се врти, сме преживеале и далеку полошо од овој сегашен период па сме дочекале и сезона на тројна круна ...

Фан клубов се претвори ко и оној на Милан кога баш на оваа тема го ругаа дел од членовите а таму се пишуваше контра Берлускони, па како требал да го продаде тимот, па како немал интерес па ебел курви, па марокански тинејџерки му биле поважни од Милан ( до душа ова е точно, крувите еден период му беа побитни и од Милан и од Италија ), им го донесе Ибра и се заќутеа сите.

Ептен плачипичкарски стана фан клубов ... а и шпекулантски, Спасов.
Where is the love ?

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
A да, тоа во денешниов фудбал е гаранција за успех, нов сопственик, гледам кај Челзи Се е розево, секоја година ЛШ освојуваат и тројни круни ...
Дај бе, покрај Интер во Италија се и Јуве и Милан, а и Рома и Наполи можат такоџе да се носат со големите клубови, ене и Сити, оние со парите, паднаа во Неапол, инфериорни беа и на домашен терен против нив и на гостински.

Хипотетички, ќе дојде нов сопственик, кад-тад ќе бидат на исто или слично дереџе, нормално, фудбал е, што, и тогаш нов сопственик ќе бараш ? Интер биле и во далеку полоша состојба од оваа, кога Милан ги исплескаа 6-0 и кога Интер се пласираа во УЕФА Купот, и Липи кога ги зема исто, од трето квалификациско коло за ЛШ испаднаа од тим ко Хелсинборг, Рекоба кога утна пенал ( извини Чекич ) па отидоа у УЕФА Куп, кога имаа играчи ко Чирило, Ферари, Сорондо, Џули и ред други, да не набројувам сеа и да не отварам стари рани, јебига, тркалото увек се врти, сме преживеале и далеку полошо од овој сегашен период па сме дочекале и сезона на тројна круна ...

Фан клубов се претвори ко и оној на Милан кога баш на оваа тема го ругаа дел од членовите а таму се пишуваше контра Берлускони, па како требал да го продаде тимот, па како немал интерес па ебел курви, па марокански тинејџерки му биле поважни од Милан ( до душа ова е точно, крувите еден период му беа побитни и од Милан и од Италија ), им го донесе Ибра и се заќутеа сите.

Ептен плачипичкарски стана фан клубов ... а и шпекулантски, Спасов.
Where is the love ?

Манчестер Сити со овие фудбалери игра се на се 2 год,а нашиве стариве што се мачат по теренето,уште да заспат.И ти неможеш да ја рамниш Сериа А со англија и шпанија далеку далеку назад се тие.Абрамович кога го купи челзи со мурињо цветеа,со анчелоти пак цветеа,незнам што споредуваш.А и не ми го рамни фудбалот пред 5,10,20,100 год со сегашниот фудбал што се игра во светот.Далеко е интер и сите други екипи од тоа што е моментално тренд.
--- надополнето: Dec 4, 2011 2:47 AM ---
Далеко е интер и сите други екипи од тоа што е моментално тренд.(екпите од италија за нив мислам )

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
И уште нешто милионерите паднаа ама на милионерите оваа им е 1 год во ЛШ со овие играчи така да не е ни чудно да паднат оваа год таму.Милионерите паднаа во неапол точно е и тоа.Баерн Минехен ги згази на наполи и на 2 натпревари едноставно ги прегази,ние ги победовме баерн лани па како можеа наполи кој го прегази Интер да неможе да се сноси со баерн.Поентата е никој неможе од италија да се мери со екипи од врвот ко РМ,Барса,БМ,МУ и тн

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мене искрено не ми се верува до какво ниво стигнавме..треба да се запрашаат морати и бранка каде е грешката,каде всушност згрешија во оваа и минатата сезона каде од шампински тим со шампипнски менталитет стигнавме до просечна екипа каде прима гол редовоно на секој натрпевар и неможи да направи шанса за гол...зарем победите против Каљари и Сиена мислеа дека ќе ни ги замачкаат очите а лошата игра ќе ја заборавиме???..сите едноставно си играат со името и реномето на клубот Интер и не смеат да се брукаат повеќе ..иначе да крив е Морати и само Морати за оваа дупка во која се наоѓаме..како прво се изглупира со Глуперини и со неговата фамозна 3-43 а знаеќи какви играчи има на радарот не е вмозможно да се игра таа формација..па потоа донесува Лузер кој мислеше дека ќе се прослави како со Рома а од друга страна заборава какви играчи имаме и дека треба голем ремонт во екипата..ова Раниери бил побетер..ги вади најдобрите играчи и на теренот ги става останатите просеци во тимот и потоа нормално дека ќе нема резултати..јас го почитувам Морати и секогаш ќе навивам за Интер што и да се случи но веќе премногу глупи ми се тие муабети демек неможи секогаш да сме на врвот и тркалото се врти...па ЗОШТО СЕ ВРТИ СЕ ИМАТЕ ЗАПРАШАНО???....како е возможно Манчестер Јунајтед од кога знам за фудбалот секогаш да е на врвот??..како е возможно Реал Мадрид секогаш да е наврвот??..како можеше Јувентус до пред Калчополи да е најконстанта екипа во Европа???..бидејќи правилно работеа од горните органи и знаеа што е потребно за тимот..а овде ги оставаат старишаните да играта секоја година и му даваат што поголем и поголем договор...што мислите зошто Барселона е вакво екипиште??..па таму нема лабаво како кај чичко Морати..таму или играш или марш клоците вгаз и ај упм...кога можеа Ривалдо и Роналдињо такви легенди да си ги продадат за доброто на тимот (и многу друго играчишта во Барселона) па тогаш барем ние можевме да продадеме некој од Камбиасо,Станович,Мајкон,Милито......кои не се ни пола од овие што ги спомнав и што значеа за Барселона...ама затоа ќе си патиме како клуб и догодина Јувенташите нас ќе не реметат за ЛШ и ќе си гледаме на телевизија и тогаш Морати и Бранка нека си го стават прстот влга и нека мислат за финансиите со што ќе имаат од старт на сеоната 100 милиони помалце приходи и повеќе расходи со самото неприсуство..доволно сум млад и доволно Интер ми го има скратено животот и не сакам повторно да имам трауми кога ќе легнувам..сега едвај чекам само да додји дербито со Милан и да заработам нешто бидејќи само така ќе го преболам поразот од најголемиот ривал.......

толку за денес ако ве мрзи не читајте и то е то!

Kajgana Shop

На врв Bottom