Elder Scrolls V: Skyrim

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Ако сакаш подобро One-Handed оружје гриндај го малце smithing-от, прај еден куп iron dagger-и, стигни до 50-ка негде да можеш барем до Orcish да стигнеш.

Левелирај го и Enchanting-от, пошто ми личи ко да играш Battlemage лик, ко што пишав пред некој пост со стотка Enchanting направив Destruction и Restoration спеловите да не ми трошат magicka. :)

Нов помошник можеш и во Riverwood да најдеш, зависи кој прво ќе го сретнеш Faendal или бардот од кантината ќе ти даде еден квест комплетирај го и си имаш нов companion. Или малце напреди со main квестот во Whiterun и Jarl-от ќе ти поклони еден.

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Ја "превртев"
Фасцинатно изработен main questline, презадоволен сум, од секој аспект.
Сега може поопуштено да се игра и истражува... :)

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63
Мизерен mainquest, неинтересен и премногу краток. Не може ниту да се спореди со оној на Обливион.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Дечково е ненормално добар, има направено многу преработки на музика од разни игри и филмови. Да не идеме више оф-топик, само ѕирнете му го youtube каналот.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
30.978
Се заебав шо ја инсталирав играва :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Lvl 7 сум и ме нервира што немам асално one handed weapon сеуште , сакам да имам magic цело време во другата рака....
Друго нешто, имам проблем со звукот, не можам да го појачам додека ми е уклучена играта . Алт Таб е невозможен на лап топов...
Трето нешто ми се изгуби следачот, таа женската од Bannered Mare пабот во Whiterun.... По фаст травел...Во пабот се вратив ја нема..никаде ја нема...Кај да најдам нов помошник?
Јас изгубив следач, во кој имав 10 Dragon Bones. Е тоа е заебано...

Kajgana Shop

На врв Bottom