Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
исфрлија некои основни ствари што го спуштија нивото на размислување (освен некои сложувалки) со што голем акцент ставија на тепање и чистење на разбојнички скривници. Фали на пример опцијата disposition, интеракција со НПЦ-јата. А и репутација генерално во Скирим и во гилдовите не знам дали има. Ова беше многу сложено напраено у Моровинд и поврзано со репутации по гилдови и градови и требаше да думаш што правиш на едно или друго место. Да не испадне носталгично кенкам, можда грешам ама Skyrim како да се доближува до класичните hack'n slash. Не е лошо ама далеку од концептот од 2002 во Моровинд.Играва има многу недостатоци багови и такви ствари.
Но сепак ова е една од подобрите ако не и најдобра игра во 2011.
Ако се заврши главниот квест, ќе има уште змаеви за тепање? Ако нема, не ми одговара само ради looting-от и dragon scales dragon bones.
И дали некој се "оженил" или уште се "швалерисуе"
исфрлија некои основни ствари што го спуштија нивото на размислување (освен некои сложувалки) со што голем акцент ставија на тепање и чистење на разбојнички скривници. Фали на пример опцијата disposition, интеракција со НПЦ-јата. А и репутација генерално во Скирим и во гилдовите не знам дали има. Ова беше многу сложено напраено у Моровинд и поврзано со репутации по гилдови и градови и требаше да думаш што правиш на едно или друго место. Да не испадне носталгично кенкам, можда грешам ама Skyrim како да се доближува до класичните hack'n slash. Не е лошо ама далеку од концептот од 2002 во Моровинд.
бтв каде има тренер за heavy armor?
Проблем со вратата?Имаш фикс 2-3 страни поназад,Esbern ruined my game![]()
Не туку е пазл. Ќе видиш горе дека една од главите е скршена, падната на подот. Во нејзината уста има некој симбол, мислам дека беше симбол на змија. Намести ги лево триете симболи како што се по ред на тристе глави горе и нема да имаш проблеми.Едно прашање момци
Уште на почеток сум и не можам да отворам една врата/порта која се отвара со рачка и кога ќе ја повлечеш рачката те маваат стрели.
Негде ја грешам или некој баг е...?
Едно прашање момци
Уште на почеток сум и не можам да отворам една врата/порта која се отвара со рачка и кога ќе ја повлечеш рачката те маваат стрели.
Негде ја грешам или некој баг е...?
Јас воопшто немам d3dx bla bla фајл во фолдерот кај што е играта, некој совет?
Можеби дека користам dx10 па овој фајл не ни важи за мене?
Не знам, воопшто не читав во детали што и како прави за да се добијат толку подобри перформанси. Но со оглед што сличен мод имаше и со Обливион, кој исто работеше ОК, верувам дека и овој мод е последица на баговитото издание на Бетседа, чии производи се игриви само откако ќе поминат низ рацете на модерската заедница.Исто и кај мене...а и не знам како да се префрлам на DX9.