Ееее Мачко, дури сега гледам ... Ај денес после работа само ќе се чекаме на пола пат, зошто иако сме во К.В пак сме далекуЈас уште еднаш ќе повторам, ако има некој од Кисела Вода, уште вечерва нека се јави, ќе се најдеме, не мора ни на кафе, и онака ќе затворат кафичите, ќе испушиме некоја цигара ( на некое осветлено место , за да не го силувам), чисто да докажам дека сум женско.
Конечно некој од Кисела Вода...Важи, јас сум слободна некаде после 5, ќе се најдеме и ќе пиеме кафе или пиво и ќе ги расчистиме дилемите околу мојот пол.Ееее Мачко, дури сега гледам ... Ај денес после работа само ќе се чекаме на пола пат, зошто иако сме во К.В пак сме далеку
Сега мора да признаеш дека Мачорка е женско.... Сам се увери... А и јас тврдам дека Мачорка е девојка...Жал ми е Мачорка, презабавна си на форумот за да бидеш женско, значи мора да си машко...
Сега и со слики и со средби со други форумџии не ќе можеш да докажеш дека си женско...
Признавам, згрешив. Мачорка е девојка што ми ја сруши претставата дека жените немаат смисла за хумор...Сега мора да признаеш дека Мачорка е женско.... Сам се увери... А и јас тврдам дека Мачорка е девојка...
Ајде кога ќе дојдеш за Скопје, сите ќе пиеме кафе или пиво ...Признавам, згрешив. Мачорка е девојка што ми ја сруши претставата дека жените немаат смисла за хумор...
иначе би сакал со шутрачето да испееме по некоја песна
Ти го читав мислењето за возењето во Скопје, и затоа, одбери кафич и време (оптимално од 5 до 8 попладне, нешто ко афтер-ворк парти) па да напраиме мини собиранка, за членови кои се сеќаваат на темата „Кајгана е само моја“Шознам... дај шта даш.