Football Manager 2012 - Општа дискусија

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
стварно си бил нуб за играва :) моеш да направиш да не ја гледаш цела, кој нормален троши толку време? во хајлајтс одбери - key only и исклучи replay
Не не, нему му е што мора да го гледа секој натпревар. На другите игри можеш со два клика одма да добиеш резултат колку си изгирал :D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
стварно си бил нуб за играва :) моеш да направиш да не ја гледаш цела, кој нормален троши толку време? во хајлајтс одбери - key only и исклучи replay
Да го направам ова кога ќе почне натпреварот така? :D
(не да сум нуб)..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530
Колку повеќе пари само дават во Англија, во Германија со Шалке прва сезона освоив првенство, добив само 10 милиони во втората сезона, со Блекбурн првата сезона завршив 9то место, и ми дадоа 24 милиони за трошење.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909

Пријатно изненадување...Најдобар стрелец во Европа. Третo место на златна копачка поради слабиот рејтинг на холандската лига. Добро шо ми се повреди Ел Хамдуи на почеток на сезона, иначе никад немаше да му дадам шанса пред него. :свиркам:

Аматеришча... :D Со Сулејмани, Ериксен, Ван дер Вил и Тоби на клупа.

На Бернабе изгубив 0-2 и ме избација во четврт заради гадното правило за повеќе дадени голови на гости...(n)
На крај Арсенал го тепаше Реал во финале... .:place:

Иначе да, очигледно е дека е нешто полесна од предходните верзии.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.995
Поени од реакции
7.148
Добро игра тимот ама Тотенхем бе шо тим ќе беа само победуваат не можам д ги стигнам, а исто порази имаме само јас повеќе нерешени :(

M

marko 1996

Гостин
Влегов у ПЛ како прв , земав засилувања неколку ке видите еден играч шо го земав тоа црнчето Туре , и тој другиот напаѓач паркер со тој Бојл у напад се убитачни :)

Ги тепав Сити и Тотенхем со контри и двете со сити имав многу среќа добија 2 црвени , а другиве 1 црвен кардозо им доби. Со регени праам парче другиве нејкат да ми дојдат. Овој паркер претходната сезона не го играв зашо некако не ми играше добро нема добар финишинг и оваа него играм многу го вадам од игра зашто утинња многу ама сепак има 18 години и допрва се развива. А бојл парче пари :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Влегов у ПЛ како прв , земав засилувања неколку ке видите еден играч шо го земав тоа црнчето Туре , и тој другиот напаѓач паркер со тој Бојл у напад се убитачни :)

Ги тепав Сити и Тотенхем со контри и двете со сити имав многу среќа добија 2 црвени , а другиве 1 црвен кардозо им доби. Со регени праам парче другиве нејкат да ми дојдат. Овој паркер претходната сезона не го играв зашо некако не ми играше добро нема добар финишинг и оваа него играм многу го вадам од игра зашто утинња многу ама сепак има 18 години и допрва се развива. А бојл парче пари :)
Епа стај го на индивидуал тренинг да тренира финишинг.

Г

Гучи

Гостин
Кај да го најдам едиторот? го има посебно да се симне или некако..? :unsure:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Добро еднаш у живот да инсталирам игра и да нема проблеми (n) Ја симнав оваа од СКИДРОУ, ја инсталирав, ми ја пушти и коа ќе почне нели SEGA, Let's KICK RASCISM OUT OF FOOTBALL, после доаѓа до лоадинг и ја снемува се гаси... знае некој зашо ова да помогне ?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Добро еднаш у живот да инсталирам игра и да нема проблеми (n) Ја симнав оваа од СКИДРОУ, ја инсталирав, ми ја пушти и коа ќе почне нели SEGA, Let's KICK RASCISM OUT OF FOOTBALL, после доаѓа до лоадинг и ја снемува се гаси... знае некој зашо ова да помогне ?
Фајловите од Скајдроу стави ги во папката каде што ти е инсталирана играта.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530

Не сакаше кај мене да дојде педерот.. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom