Wut?Ќе ми кажи некој?
Не знаев со кој клуб да почнам, ама ти пријателе ми даде инспирација да почнам како невработенПочнав невработен.Ме примија во сред сезона во Русија во Спартак Налчик.Клубот е катастрофа,играчите камења невидени,на тебела предпоследен 14 кола изиграни.......
Ги тепав Локомотив Москва кај нив и на гости извадив со Динамо Москава и Спартак Москва нерешени.Дома кој стигне ме пуни до крај.И тоа директни конкуренти за испаѓање ме растурија,Амкар и Кубан 2-0 и 3-0.
Дома теренот го смалив најмногу што може,екипата игра ептен дефанзивно.Донесов засилувања ефтини,но не можам како сакам да ги играм бидејќи морам да имам минимум 5 руси во први 11.Треба уште да имам бар еден играч руски под 21 години во составот.А русите со исклучок на 1 играч ми се најлошите играчи во клубот,ни за резерви не ги бива.Мора да компензирам само,еднаш ќе играм со инвалид на лев бек,друг пат дупка во средина,трет пат голман без раце.............Еден напаѓач русин солиден имав ми се повреди на 4 месеци
Квалитетни(квалитетни не баш,но за екипа ко мојата измислени) руси се скапи и не сакаат да дојдат кај мене..................
Се нервирам многу,но затоа ми е ептен интересно вака кариера од 0 да си почнам.............
Стави крак?Што е проблемот со срањево?Ја инсталирав играта се како што треба и сега кога ќе ја пуштам, само се појавува она “лоадинг“ на повеќе јазици и потоа сама се исклучува.... Што е проблемот?
Јас вака прв пат правам и многу ми е јако.Почнуваш во срање екипа кај што никој играч не го знаеш........Не знаев со кој клуб да почнам, ама ти пријателе ми даде инспирација да почнам како невработен![]()
ами какоMetta Word Piece и на факултет на лаптоп дури ја игра играва, ѕвер![]()
додека играш и чекаш да се лоадира играта, од време на време кажува за кој фудбалер што е потребно. Ама најдобро читај ги рапортите од скаутите, не се замарај со вакви работи.Може некој да ми каже кои оценки треба да му се добри на еден фудбалер за секоја позиција посебно..?
Фала многу за советовдодека играш и чекаш да се лоадира играта, од време на време кажува за кој фудбалер што е потребно. Ама најдобро читај ги рапортите од скаутите, не се замарај со вакви работи.
стварно си бил нуб за играваФала многу за советов
Се ќе почнам, но никако да почнам зошто не је умеам играта и се нервирам кога ќе ми текне дека треба да ги гледам сите натпревари што ги играм![]()