Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Metta Word Piece и на факултет на лаптоп дури ја игра играва, ѕвер :D

Член од
6 август 2011
Мислења
13
Поени од реакции
0
Ај ако сакате поможете... :) Почнав со Арсенал, ама има многу повредени па сакам да земам некој засилувања .. Кажете кои се подобри било која позиција

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Почнав невработен.Ме примија во сред сезона во Русија во Спартак Налчик.Клубот е катастрофа,играчите камења невидени,на тебела предпоследен 14 кола изиграни.......
Ги тепав Локомотив Москва кај нив и на гости извадив со Динамо Москава и Спартак Москва нерешени.Дома кој стигне ме пуни до крај.И тоа директни конкуренти за испаѓање ме растурија,Амкар и Кубан 2-0 и 3-0.
Дома теренот го смалив најмногу што може,екипата игра ептен дефанзивно.Донесов засилувања ефтини,но не можам како сакам да ги играм бидејќи морам да имам минимум 5 руси во први 11.Треба уште да имам бар еден играч руски под 21 години во составот.А русите со исклучок на 1 играч ми се најлошите играчи во клубот,ни за резерви не ги бива.Мора да компензирам само,еднаш ќе играм со инвалид на лев бек,друг пат дупка во средина,трет пат голман без раце.............Еден напаѓач русин солиден имав ми се повреди на 4 месеци :mad:
Квалитетни(квалитетни не баш,но за екипа ко мојата измислени) руси се скапи и не сакаат да дојдат кај мене..................
Се нервирам многу,но затоа ми е ептен интересно вака кариера од 0 да си почнам.............

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Што е проблемот со срањево? :eek: Ја инсталирав играта се како што треба и сега кога ќе ја пуштам, само се појавува она “лоадинг“ на повеќе јазици и потоа сама се исклучува.... Што е проблемот?

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Почнав невработен.Ме примија во сред сезона во Русија во Спартак Налчик.Клубот е катастрофа,играчите камења невидени,на тебела предпоследен 14 кола изиграни.......
Ги тепав Локомотив Москва кај нив и на гости извадив со Динамо Москава и Спартак Москва нерешени.Дома кој стигне ме пуни до крај.И тоа директни конкуренти за испаѓање ме растурија,Амкар и Кубан 2-0 и 3-0.
Дома теренот го смалив најмногу што може,екипата игра ептен дефанзивно.Донесов засилувања ефтини,но не можам како сакам да ги играм бидејќи морам да имам минимум 5 руси во први 11.Треба уште да имам бар еден играч руски под 21 години во составот.А русите со исклучок на 1 играч ми се најлошите играчи во клубот,ни за резерви не ги бива.Мора да компензирам само,еднаш ќе играм со инвалид на лев бек,друг пат дупка во средина,трет пат голман без раце.............Еден напаѓач русин солиден имав ми се повреди на 4 месеци :mad:
Квалитетни(квалитетни не баш,но за екипа ко мојата измислени) руси се скапи и не сакаат да дојдат кај мене..................
Се нервирам многу,но затоа ми е ептен интересно вака кариера од 0 да си почнам.............
Не знаев со кој клуб да почнам, ама ти пријателе ми даде инспирација да почнам како невработен :D

Што е проблемот со срањево? :eek: Ја инсталирав играта се како што треба и сега кога ќе ја пуштам, само се појавува она “лоадинг“ на повеќе јазици и потоа сама се исклучува.... Што е проблемот?
Стави крак?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Не знаев со кој клуб да почнам, ама ти пријателе ми даде инспирација да почнам како невработен :D
Јас вака прв пат правам и многу ми е јако.Почнуваш во срање екипа кај што никој играч не го знаеш........
Додека се снајдеш е хорор и додека се навикнеш на така слаби играчи.Али после тоа станува добро.
Него само еден совет,стави многу лиги и држави и барем професинален играч стави се дека си бил.Само така ќе најдеш работа.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Дами и господа... ако мислите дека сте ги виделе најдобрите играчи, најдобрите голгетери и таленти во Фудбал Менаџер, сте живееле во глобална завера. Заборавете на сите Думбии, Нејмари, Каванија, Гецеа...
Пред вас е човекот кој наместо нозе има ураниум, човекот кој наместо глава има плутониум, човекот кој наместо торзо има дијамант.
Човекот кој им ја уништи кариерата на стотици голмани, а од кого најдобрите светски играчи чуваат слика под перница.
Чудото од дете на кого хет-трик му е замена за добро утро...
Човекот кој кога преминува центар татковците им ги покираат очите на своите деца, човекот поради кој и жените почнаа масовно да гледаат фудбал, човекот поради кого спортот е веќе бесмислен...

Ви го претставувам Господин Господин Мохамед Бах:

Mohamed Bah (Overview_ Attributes).png

LIGA BBVA (Stats_ Player Stats).png
Симнете капа и поклонете се пред Богот на играчите!!!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ги водам Портсмунт и некако тешко иде се влечеме секоја втора утакмица реми,14 сум во чемпионншип.Играм со 4-2-4 тактика надјобро одговара тактиката за тимот има барем 2ца за секоја позиција најчесто натпреварите ги започнувам дефанзивно со контри или да ја контролираат играта од самиот почеток.На секој натпревар сме подобри од противникот и со шанси и посет на топка но слаба реализација имаме и не јебаваат на контри во 80-90 мин и губам нерви:mad:
Таман фативме добро темпо 6 натпревари без пораз 4 победи и 2 реми губам во ФА куп од четврто лигаш 0-2 на домашен терен.Играв со 2 состав т.е со деца играв 18-22 год само еден од 1 тим...
Го земав Погба на позајмица од Манчестер засега добро игра и ја подобрува играта особено во средината.
Среќа што на почетокот ветив само дека ке завршиме во ''подобрата'' половина од табелата(1-12 место)и тешко дека ке успеам да стигнам повеќе од 7-8 место со оглед на тоа дека сме веќе на половина сезона.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Може некој да ми каже кои оценки треба да му се добри на еден фудбалер за секоја позиција посебно..?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може некој да ми каже кои оценки треба да му се добри на еден фудбалер за секоја позиција посебно..?
додека играш и чекаш да се лоадира играта, од време на време кажува за кој фудбалер што е потребно. Ама најдобро читај ги рапортите од скаутите, не се замарај со вакви работи.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
додека играш и чекаш да се лоадира играта, од време на време кажува за кој фудбалер што е потребно. Ама најдобро читај ги рапортите од скаутите, не се замарај со вакви работи.
Фала многу за советов :)
Се ќе почнам, но никако да почнам зошто не је умеам играта и се нервирам кога ќе ми текне дека треба да ги гледам сите натпревари што ги играм :unsure:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фала многу за советов :)
Се ќе почнам, но никако да почнам зошто не је умеам играта и се нервирам кога ќе ми текне дека треба да ги гледам сите натпревари што ги играм :unsure:
стварно си бил нуб за играва :) моеш да направиш да не ја гледаш цела, кој нормален троши толку време? во хајлајтс одбери - key only и исклучи replay

Kajgana Shop

На врв Bottom