Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Фајловите од Скајдроу стави ги во папката каде што ти е инсталирана играта.
Кои фајлови ? Ми се симна ISOfile таков за со дајмонд тулс да се инсталира и постер од фм...

Кои фајлови ? Ми се симна ISOfile таков за со дајмонд тулс да се инсталира и постер од фм...

Симни го кракот од Скидроу, 12.0.4 и копи пасте на фајловите во директориумот.

Симни го кракот од Скидроу, 12.0.4 и копи пасте на фајловите во директориумот.
Ете колку глупа работа не ми текна :D Фала многу, работи сега :)

Дајте фејспак има некој? И дресови?

стварно си бил нуб за играва :) моеш да направиш да не ја гледаш цела, кој нормален троши толку време? во хајлајтс одбери - key only и исклучи replay
јас на почетокот првите утакмици ми било наместено на key и само хајлајтс ми дава се чудев зашто ми ги снемува играчите а времето си тече...:pos:а потоа ми текна match options...:tapp::ROFLMAO:

Луѓе помош :///

Ја симнав играта, ја инсталирам фап све тоа е у ред, и сеа сакам да ја пуштам ама нејќе некако да упали, значи ја вклучувам играта, а ништо не се пушта и ќе си почекам минута и па ја пуштам ми пишува "football manager 2012 is already running"

Чаре?

Луѓе помош :///

Ја симнав играта, ја инсталирам фап све тоа е у ред, и сеа сакам да ја пуштам ама нејќе некако да упали, значи ја вклучувам играта, а ништо не се пушта и ќе си почекам минута и па ја пуштам ми пишува "football manager 2012 is already running"

Чаре?

Како може да не се случува ништо? Го стави кракот? Од кога ќе ја упалиш отвори таск менаџер и види колку рам зафаќа. И дали расне бројката или не се ни појавува во листата на процеси?

Може некој да постави линк за даунлоад за портрети ????

Како може да не се случува ништо? Го стави кракот? Од кога ќе ја упалиш отвори таск менаџер и види колку рам зафаќа. И дали расне бројката или не се ни појавува во листата на процеси?

Го стаив и кракот, нејќе.

fasoqh.jpg

Сега прерасна во 287, 000 тоа fm.exe ..

Го стаив и кракот, нејќе.

fasoqh.jpg

Сега прерасна во 287, 000 тоа fm.exe ..

Која верзија на играва ја спушти? :) И од каде?Врска неам ова прв пат слушам иначе да се дешава :/

Која верзија на играва ја спушти? :) И од каде?Врска неам ова прв пат слушам иначе да се дешава :/

SKIDROW пишуе на некои од фолдерите кога чепкав .. :/ 1.85 GB Симнав ://

SKIDROW пишуе на некои од фолдерите кога чепкав .. :/ 1.85 GB Симнав ://

Jaс ја имам симнато од Скајдроу,но 1.90 гб е кај мене. Да не не ти е целосно симната ?

Jaс ја имам симнато од Скајдроу,но 1.90 гб е кај мене. Да не не ти е целосно симната ?

Појма неам брат, ако не дај пушти ми линк по ПП, да ја симнам и кај мене, мислам ако функционира кај тебе?!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom