Assassin's Creed: Revelations

fixXx

IoSonoInterista
Член од
26 август 2010
Мислења
157
Поени од реакции
15
Се можам да сватам ,но (не)убивањето на Ахмет и брканицата со кочии е најглупото нешто досега во играта што сум го видел ,како и да е приказната ми се допадна и се надевам дека во следната ќе излезе нов лик од минатото и нема настаните да се префрлат целосно во сегашноста .

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Луѓе имам еден проблем.Ја снимив играва,и сега сите звуци ги слушам освен звуците на ецио,чуварите и така натака.Ефектите на зимата и таквите ствари ги слушам све друго не.Некој да не знае до што би можело да биде проблемот?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Да не симна некоја рипувана верзија?Ако не пробај по сетинзи нешто да не има изместено.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.723
ja pushtam igrata se otvara LAUNCHER i posle togas se pocnuva igrata i na toa mi zamrznuva...nesaka da mrdne natamu to est ne saka da se pusti :/ aj pomos
P.S se izvinuvam za latinica samo sto go formatirav kompjuterov ja instalirav igrava i ne namestiv makedonska podrshka.. :/

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Играта нејќе ич да ми се пушти.Прво го ставив кракот,потоа кога кликнав на иконката ми се симна некој аутопеч,ги симнав најновите апдејти и кога пак кликам на иконата не сака да се пушти.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Мислам дека со новиоит фикс сега е поправена и секвенцата кога крашнува на ДЕЗМОНД МЕМОРИ.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Играта нејќе ич да ми се пушти.Прво го ставив кракот,потоа кога кликнав на иконката ми се симна некој аутопеч,ги симнав најновите апдејти и кога пак кликам на иконата не сака да се пушти.
Преинсталираја играта и не ги копирај .dll фајловите.И јас вака се мачев се дур не најдов на нет каде што имаа пишано да не се копираат тие фајлови...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Ја има пробано некој Repack верзијата?

Assassin's Creed: Revelations [REPACK] [ENG / RUS] (2011)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Пробај и со десен клик Run As Administrator, кај мене вака успева

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Ја завршив, приказната стандарно ЕПИК (у пичку матер добра што вика корун :D )
Предпоследната сцена :vozbud:

За гејмплејот нема што да се зборува. Се е исто од АЦБ со додаток на бомбите, кои, верувајте ги искористив само на туторијалот и на една мисија каде што мораше за 100% синх. Ассасините исто воопшто не ги тренирав бидејќи веќе ми здосади во БХ. А за мапите со богатства не се ни замарав.

Супер е што се вратија на приказната за алтаир која низ само 5-6 сцени успеаа да ја раскажат феноменално.

Единствено ми фалат тие мистериите што беа во АЦ2 и АЦБ (THE TRUTH i SUBJECT 16 secrets) кои беа навистина интересни за барање со Eagle vision.

Тоа дека е преоптимизирина може е точно, но сепак бара појак пц од АЦБ. БХ ја играв на 1400х900 со медиум ефекти со околу 40 фпс. Оваа на 1280хХХХ со медиум/лоу ефекти со 17-20 фпс на земја и 30 фпс на покрив.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ја уклучувам играта ми се јавува некој прозор и ми бара јузер и пасворд.WTF,ова го немаше на претходните делови.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
A
Ја уклучувам играта ми се јавува некој прозор и ми бара јузер и пасворд.WTF,ова го немаше на претходните делови.
Ако го имаш ставено последниот крак, username: Skidrow (незнам дали со мали или големи букви) Password: што ти душа сака

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
A
Ако го имаш ставено последниот крак, username: Skidrow (незнам дали со мали или големи букви) Password: што ти душа сака
Кракот ми е од skid верзијата од кога излезе,од пред десетина дена.Не знам дали има нов крак.

Kajgana Shop

На врв Bottom