Можеби компјутерот ти е премногу издрогиран,или пак сака нешто ново да проба ?Никако не можам да ја пуштам играва.Денес пак ја преинсталирав,го симнав апдејтот 1.01 и ги следев инструкциите,апдејтот се инсталираше и после го префрлив крекот.Ја отворам иконката и ми се јавува прозорот за да вметнам јузер и пас.Ставам skidrow и пас по моја желба и кликам remember me.Одам на логирање и ми дава login failed,please check your username and pass.
Ова стварно ми иде на живци.WTF went wrong?
Епа тоа им е и финтата, ова се продолженија на двојката, а не е Major Release. Вака повеќе пари, ист труд. Наместо се на едно место, подобро целото да се подели на 3 делаИграва не е лоша меѓутоа нема сменето ништо уште од двојката.Истите луѓе,истите дијалози по улиците,истите места за криење,истите начини за бегање,истиот стил на борба.Се е исто.Меѓутоа приказната им е одлична.Употребувањето на историски личности ја збогатува приказната и ја прави 10-ина пати поинтересна.
Јас пак обратно.Скајрим имам проблеми и на high и на low и тоа без некакви подобрувања додека ACR ми оди мазно и нема веќе проблеми со cut scenes тоа беше само на почетокот.Оптимизирана жими ашимов,.,, Скајрим и MW3 идеа без посериозни проблеми на Low или Медиум.. али АК е катастрофа,, ја симнав Repack верзијата и се заебав. Катастофално ФПС и лагови за време на Cut Scenes ,, се додека не земам појака машина не ја играм.![]()
Немам потреба, имам меракНема потреба да ја завршувам така кога на истото тоа во брадерхуд потрошив 70 саати. Во БХ барем имаше кул споредни мисии
А колку апдејти најде?Koj update da go simnam?
Како не ти здосади истите работи да ги правиш повторно и повторно.Е, вака се завршува играва(како и сите претходни Assassin's Creed)
OVERALL
![]()
ECONOMY
![]()