Assassin's Creed: Revelations

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Само кај мене сецкаат cut scenes и анимациите или?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Никако не можам да ја пуштам играва.Денес пак ја преинсталирав,го симнав апдејтот 1.01 и ги следев инструкциите,апдејтот се инсталираше и после го префрлив крекот.Ја отворам иконката и ми се јавува прозорот за да вметнам јузер и пас.Ставам skidrow и пас по моја желба и кликам remember me.Одам на логирање и ми дава login failed,please check your username and pass.

Ова стварно ми иде на живци.WTF went wrong?

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.346
Поени од реакции
5.727
Никако не можам да ја пуштам играва.Денес пак ја преинсталирав,го симнав апдејтот 1.01 и ги следев инструкциите,апдејтот се инсталираше и после го префрлив крекот.Ја отворам иконката и ми се јавува прозорот за да вметнам јузер и пас.Ставам skidrow и пас по моја желба и кликам remember me.Одам на логирање и ми дава login failed,please check your username and pass.

Ова стварно ми иде на живци.WTF went wrong?
Можеби компјутерот ти е премногу издрогиран,или пак сака нешто ново да проба ? :D пробај со екстази може ке успее ;)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Играва не е лоша меѓутоа нема сменето ништо уште од двојката.Истите луѓе,истите дијалози по улиците,истите места за криење,истите начини за бегање,истиот стил на борба.Се е исто.Меѓутоа приказната им е одлична.Употребувањето на историски личности ја збогатува приказната и ја прави 10-ина пати поинтересна.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Играва не е лоша меѓутоа нема сменето ништо уште од двојката.Истите луѓе,истите дијалози по улиците,истите места за криење,истите начини за бегање,истиот стил на борба.Се е исто.Меѓутоа приказната им е одлична.Употребувањето на историски личности ја збогатува приказната и ја прави 10-ина пати поинтересна.
Епа тоа им е и финтата, ова се продолженија на двојката, а не е Major Release. Вака повеќе пари, ист труд. Наместо се на едно место, подобро целото да се подели на 3 дела

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
Оптимизирана жими ашимов,.,, Скајрим и MW3 идеа без посериозни проблеми на Low или Медиум.. али АК е катастрофа,, ја симнав Repack верзијата и се заебав. Катастофално ФПС и лагови за време на Cut Scenes ,, се додека не земам појака машина не ја играм. :(

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Оптимизирана жими ашимов,.,, Скајрим и MW3 идеа без посериозни проблеми на Low или Медиум.. али АК е катастрофа,, ја симнав Repack верзијата и се заебав. Катастофално ФПС и лагови за време на Cut Scenes ,, се додека не земам појака машина не ја играм. :(
Јас пак обратно.Скајрим имам проблеми и на high и на low и тоа без некакви подобрувања додека ACR ми оди мазно и нема веќе проблеми со cut scenes тоа беше само на почетокот.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Гејмплеј веќе виден во претходните делови ништо ново,освен ролањето преку човек со хук белјдот и одредени потеизи као го лета на земја и му корне фаца со пета од горе :) :) :) Приказната е топ ,дополнета со фантастичниот саундтрак.Одамна немам слушнато волку добра музика во игра.Се на се вреди да се изигра ради приказната и музиката во играва која ја дополнува атмосферата феноменално.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Нема потреба да ја завршувам така кога на истото тоа во брадерхуд потрошив 70 саати. Во БХ барем имаше кул споредни мисии

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Нема потреба да ја завршувам така кога на истото тоа во брадерхуд потрошив 70 саати. Во БХ барем имаше кул споредни мисии
Немам потреба, имам мерак :)
--- надополнето: Dec 8, 2011 7:22 PM ---
Koj update da go simnam?
А колку апдејти најде? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom