memento, inception, fight club, shutter island, the prestige, vanilla sky...Дајте нешто психолошко како батерфлај ефект, прекрасен ум.Шо потешко то поарно
И за мене ако може да ми дадете mindfuck филмови, кога сме веќе на таа тема
memento, inception, fight club, shutter island, the prestige, vanilla sky...Дајте нешто психолошко како батерфлај ефект, прекрасен ум.Шо потешко то поарно
Овај обавезно го гледамThe Pi .
Ванијла скај не ми е гледан, фала во секој случај.memento, inception, fight club, shutter island, the prestige, vanilla sky...
И за мене ако може да ми дадете mindfuck филмови, кога сме веќе на таа тема
да се надоврзам на претходните (иначе одлични) предлози:Дајте нешто психолошко како батерфлај ефект, прекрасен ум.Шо потешко то поарно
Donnie Darko, 12 Monkeys, A Clockwork Orange и најтежок според мене ERASERHEAD David LynchДајте нешто психолошко како батерфлај ефект, прекрасен ум.Шо потешко то поарно
Ако сакаш филм со тепање, класика и според мене најдобар Fist of Legend но тој е кинески. Фантастичен е Jet Li, мн реални тепачки.Дај предложете некој Јапонски филм со тепање (нинџи, самураи и слично)
Досадно ова на тв нема такви филмови и нема што да се гледа.
Ја го гледав. Не е sci-fi уопште како што очекував. Драма/ романса е. Bloody trailersGo gledal nekoj Another Earth i dali go preporachuva? Dali poveke e sci-fi nego "dark drama/romance ti rekov - mi rece" film?
има некој што го знае името на овој филм или тешка работапомош за уште еден фиилм значи се работи за мистерија и акција во филмот се зборува за едно богато дете на кое мајка му е умрена и во наслеството оставила дијамант кој детето неможе да го има се додека татко му е жив така тој заедно со уште 2 девојки прават план заз убиство на татко му и се до крајот на филмот не се знае кој е вмешан во делото на крајот излегува дека полицајката кој ги брка е мајка на една од девојките и адбокатот се вмешани во целиот план. Мислам дека има повеке делоби од овој филм.
Гледај ја шпанската верзија Abre los ojos.Ванијла скај не ми е гледан, фала во секој случај.
wohooooOldboy
Мислам дека пишав рецензија за филмов(да, сум пишал ). Јас и уште еден другар со нетрпение го чекавме да излезе филмов и сме тотално разочарани од Вуди. Не е лош меѓутоа не е ништо посебно. Не би ти препорачал да го глеаш. Нека не те лажат оценките по имдб/ротентомејтос.Ме тераат да го гледам Midnight in Paris, гледам има 93% на ротентомејтос, што викате, добар ли е или да планирам да се разболам за у сабота?
Horrible Bosses одличен спој на врвни актери colin farrell kevin spacey jennifer anniston
на комичен начин се прикажани газдите на компаниите кои на нај различен и комичен начин им вршат мобинг на своите вработени