Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
The Secretary. На Телма го има секојa вторa недела, какви глупости
сликава од кој филм е ???
The Secretary. На Телма го има секојa вторa недела, какви глупости
сликава од кој филм е ???
Според сликата, многу машки би му дале шансаThe Secretary. На Телма го има секојa вторa недела, какви глупости
Хаха, прашав кој е најдобар од 2010 да се најдам во муабет . Инаку за филмов, ми изгледа одличен, фала за советотПреска праша кој ни бил најдобар од 2010та, а сега спомна дека Кјубрик ти е омилен режисер.
Нов филм кој наликува на стилот на Кјубрик(и на мал број други режисери) е Drive(2011). Mислам дека ќе ти се допадне, атмосферата во него е надреална... впрочем ќе видиш нејќам да ти расипам доживљај.
Добредојде на подфорумов и не викај толку.
П.С. Чекај го на подобра снимка.
ninja assasin od 2009 mislam bese filmot pojak film zdravjeДај предложете некој Јапонски филм со тепање (нинџи, самураи и слично)
Досадно ова на тв нема такви филмови и нема што да се гледа.
13 assassins.Дај предложете некој Јапонски филм со тепање (нинџи, самураи и слично)
Досадно ова на тв нема такви филмови и нема што да се гледа.
сум го глеал трилерот и стварно ми се свиѓа ама ме мрзи сеа да одам да го купувам а бавно се симнуваninja assasin od 2009 mislam bese filmot pojak film zdravje
a другите филмови брзо ќе се симињаат?сум го глеал трилерот и стварно ми се свиѓа ама ме мрзи сеа да одам да го купувам а бавно се симнува
Ќе почекаш малце 1-ви а со тоа и побрз интернет, не умираш за еден ден.сум го глеал трилерот и стварно ми се свиѓа ама ме мрзи сеа да одам да го купувам а бавно се симнува
сум го глеал трилерот и стварно ми се свиѓа ама ме мрзи сеа да одам да го купувам а бавно се симнува
ali mene ako me prasate pojako filmce od ova nema so cak noris delta force od 1986 godinaЌе почекаш малце 1-ви а со тоа и побрз интернет, не умираш за еден ден.
фала ама реко нешто Јапонско Ова Американсково излитено и ич не ми се свиѓаali mene ako me prasate pojako filmce od ova nema so cak noris delta force od 1986 godina
http://stagevu.com/video/gkmnlawwvpex
desen klik na download i go imate filmot stranicava e dobra posto non stop se azuria so novi filmovi
Да се надамеЌе почекаш малце 1-ви а со тоа и побрз интернет, не умираш за еден ден.
The Pi .Дајте нешто психолошко како батерфлај ефект, прекрасен ум.Шо потешко то поарно