Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па кога би знаел какво е нашето новинарство би знаел и кој ја финансираше Оливера и зашто ја нема. Инаку Тања А1 топ
Веројатно ќе се појави на Алфа ТВ кај и да е.
Леле каква еее... само поради неа на денот на дрвото гледав вести во 12 напладне.А и МТВ имаа една згодна,црна, ама пак не ми текнува на името
Ја гуглав, ја најдов, единствено ми е криво што од неа има само мали сликиПокасно се вклучувам, не знам дали е спомната, ама за мене една од нај секси новинарки е Анита Петровска од МТВ .
Покасно се вклучувам, не знам дали е спомната, ама за мене една од нај секси новинарки е Анита Петровска од МТВ .
Ах,Бранка,Бранка,пееше Тома Здравкович на времето,ама дури деновиве дознав дека тоа било за нашата Бранка Станковска,негова никогаш непреболена љубов за која се пропил и “изгорел“,а нејзиниот маж Бошко Станковски се самоуби најверојатно од невозвратена љубов...
Кај ви е Весна Петрушевска?
Се префрлила,сега е во АЛФА!!Eкономија на А1 водеше,не ми текнува како се вика.Анета мислам....
А и МТВ имаа една згодна,црна, ама пак не ми текнува на името