Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Енфилд се игра следната. Тоа е проблемотза никаде сте, не можевте ни 3-0 да не тепате за да ве фатам 3+
на керол пенал му давате да тепа ццц
ни го опнавте ко булдог на чивава
се надевам дека следната ќе не тепате само 1 разлика
На Енфилд се игра следната. Тоа е проблемот![]()
Шо да ви пуштиме на Енфилд од лани немаме тепано. Изгледа не ме разбра ти мене. На Енфилд и да сакаме не можиме да тепамеепа ќе ни пуштите де, ќе тепате само со 1 гол разлика и сите среќни и задоволни![]()
иде нова година а кени на дедо мраз нека му порача поечко победи на домашен теренШо да ви пуштиме на Енфилд од лани немаме тепано. Изгледа не ме разбра ти мене. На Енфилд и да сакаме не можиме да тепаме( па колку смешно и да звучи ова )
Сепак можеби е и добра идејата да си одиме од Енфилд. Со самата помисла дека играат на друг стадион а не на Енфилд момците ќе газатиде нова година а кени на дедо мраз нека му порача поечко победи на домашен тереноти вака неја бива дома тапа на гости попара сите
наредната ќе биде комбинација од претходните две сезониСепак можеби е и добра идејата да си одиме од Енфилд. Со самата помисла дека играат на друг стадион а не на Енфилд момците ќе газат![]()