Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
за никаде сте, не можевте ни 3-0 да не тепате за да ве фатам 3+
на керол пенал му давате да тепа ццц

ни го опнавте ко булдог на чивава
се надевам дека следната ќе не тепате само 1 разлика

за никаде сте, не можевте ни 3-0 да не тепате за да ве фатам 3+
на керол пенал му давате да тепа ццц

ни го опнавте ко булдог на чивава
се надевам дека следната ќе не тепате само 1 разлика
На Енфилд се игра следната. Тоа е проблемот :(

епа ќе ни пуштите де, ќе тепате само со 1 гол разлика и сите среќни и задоволни :D
Шо да ви пуштиме на Енфилд од лани немаме тепано. Изгледа не ме разбра ти мене. На Енфилд и да сакаме не можиме да тепаме :pos: ( па колку смешно и да звучи ова )

Шо да ви пуштиме на Енфилд од лани немаме тепано. Изгледа не ме разбра ти мене. На Енфилд и да сакаме не можиме да тепаме :pos: ( па колку смешно и да звучи ова )
иде нова година а кени на дедо мраз нека му порача поечко победи на домашен терен :pos: оти вака неја бива дома тапа на гости попара сите

иде нова година а кени на дедо мраз нека му порача поечко победи на домашен терен :pos: оти вака неја бива дома тапа на гости попара сите
Сепак можеби е и добра идејата да си одиме од Енфилд. Со самата помисла дека играат на друг стадион а не на Енфилд момците ќе газат :pos:

Lucasleiva87 has had his scan and he is ruled out for the season
cruciate ligament injury :place:
Од кој дојде се немаше повредено се до вчера ... сеа ќе надокнади ... (n)

Сепак можеби е и добра идејата да си одиме од Енфилд. Со самата помисла дека играат на друг стадион а не на Енфилд момците ќе газат :pos:
наредната ќе биде комбинација од претходните две сезони
само шо стана со лукас се чукнаа малце а работава испадна како воз да го згазил :place:
банега со солдадо у пакетче у зимо добро би дошло макс 50 милиони ќе треба за двајцата

И дефинитвно Шелви се врака дома! ( на мое задоволство):vozbud:

Повредата на Лукас ке раздрма бааги работи во тимот, цела концепција сега мора да се менува затоа што немаме таков профил на играч ..... едино Спеаринг (кој природната позиција му е задни везни... ама не е растурач на акции)

Сепак добро е шо се врака Шелви.......

честита победа и од мене, со мало задоцнување!!! ливерпул значително се подобрува и со само уште едно ново име ќе биде ТОП!!! проблем е само то шо нешо слушам дека челзи ќе се засилувале, па го барале макси и давале едно 50 милиони и торес!!!:pos:

Liverpool have a 48% win rate when Lucas starts and 29% when he doesn't. He's almost impossible to replace.

Аххх бе Лукасу мајсторе баш сеа кога ти крена те снајде повреда ц..ц.ц...ајде побрзо опоравување и те чекам уште посилен на терен !! YNWA !!!

Многу лоша работа со повредава на Лукас. До крај на сезона ќе го нема, а он беше една од причините зашто имавме толку добра статистика у одбрана. Мислам дека Адам и капитенот ќе играат како тандем во средината. Немаме играч што би го сменил Лукас, а втора најдобра опција според мене е ова. Адам до сега добро се покажа и во дефназивна улога.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom