ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.741
- Поени од реакции
- 43.883
I don't wanna die!дај прати ми негов број преку ПП, од катастар ме заебаваат за еден документ со години, да ми среди работа
I don't wanna die!дај прати ми негов број преку ПП, од катастар ме заебаваат за еден документ со години, да ми среди работа
Кој ти е Покемон? Никој не беше добар од Сити, а најголем флоп на мечот беше Насри.Добар овој Покемон од Сити.
Шо да среди ќе го освоиме така.Сеа ќе му јавам на Ферги да ви среди.
дај прати ми негов број преку ПП, од катастар ме заебаваат за еден документ со години, да ми среди работа
(мислам дека) ќе има ждрепка. На која ќе биде извлечен Кардиф, како противник на Јунајтед.И мене тоа ме интерисеира, некои викат ждрепка ќе имало, други не, а ако има ждрепка ѓи посакавам моите "омилени" Манчестер Јунајтед
те молам само во наводници стави го зборот "извлечен"....ќе помисли некој дека стварно не се местат ждрепките..(мислам дека) ќе има ждрепка. На која ќе биде извлечен Кардиф, како противник на Јунајтед.
Пантелејмон. Али не е битно кој е, и така сите "голмани" се повампируваат против Арсенал.Кое беше голманчето на Сити......глеав хајлајтс.....какви 2 интервенции видов...браво!!!
Очигледно не го глеаше ти Гивен против Ливерпул пред 3 дена........ако е тој и денес свесен (после 3 дена) што се одбрани....сечам глава....ама ОДМА ....може затоа и не бил во прв составПантелејмон. Али не е битно кој е, и така сите "голмани" се повампируваат против Арсенал.
Харт?Гивен
Да...ми се спие....и сеа баш се пуштив ради тоа, да проверам дали грешка сум напраил, зошто подсвесно ми дојде....хахахаха.....сваштаХарт?