Assassin's Creed: Revelations

A

Auditore

Гостин
И после ќе викаат дека пиратеријата била крива затоа што продаваат малку коипии на PC... Наместо да погледнат кај себе и да ја преиспитаат цената што ја ставаат на игрите и да го тргнат тоа говното од DRM кое повеќе ги казнува гејмерите што ја купуваат играта, отколку што спречува пиратерија.
Тоа е, ама и не знам што се толку замараш со ова, кога и така не ја играш оргинал, како и јас, како и сите ние у Македонија, за наш стандард и Кантер на Стим да купиш е многу.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Тоа е, ама и не знам што се толку замараш со ова, кога и така не ја играш оргинал, како и јас, како и сите ние у Македонија, за наш стандард и Кантер на Стим да купиш е многу.
Види вака... Assassin's Creed 1 ја имам оригинал на Steam. Имам и уште три други игри од Ubisoft. Assassin's Creed 2 беше фантастична, можев и сакав да ја купам, ама се предомислив заради фамозниот DRM. Assassin's Creed Brotherhood ја симнав пиратска и ми здосади после 5 саата пошто беше скроз иста како двојката. Revelations не се ни мачам да ја симнувам пиратска, не вреди ни толку, а камо ли да ја купувам оригинал. После упатенаta директна навреда до PC гејмерите, више не купувам ниедна игра од нив, ги ставам на игнор листа одма после Activision.

A

Auditore

Гостин
Види вака... Assassin's Creed 1 ја имам оригинал на Steam. Имам и уште три други игри од Ubisoft. Assassin's Creed 2 беше фантастична, можев и сакав да ја купам, ама се предомислив заради фамозниот DRM. Assassin's Creed Brotherhood ја симнав пиратска и ми здосади после 5 саата пошто беше скроз иста како двојката. Revelations не се ни мачам да ја симнувам пиратска, не вреди ни толку, а камо ли да ја купувам оригинал. После упатенаta директна навреда до PC гејмерите, више не купувам ниедна игра од нив, ги ставам на игнор листа одма после Activision.
Brotherhood беше најлошото од Убисофт, и мене ми здосади, но не после 5 саати, после 3, и градот беше катастрофа.
За Revelations ти препорачувам топло да ја инсталираш и пробаш, екстра е, многу ќе ти се допадне, посебно градот, ќе видиш, кога веќе не си ни видел не знам како и можеш да оцениш и критикуваш, па затоа тука ставам крај на дискусијата со тебе.
А тоа со ПЦ гејмерите, се воздржувам од коментар. :icon_mrgr:

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Не знам дали сте го приметиле ножот/сабјата со име Macedonian digger? И такво чудо има :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Brotherhood беше разочарување.Главната приказна беше ептен мала во споредба со кецот и двојката,а споредните мисии со Да Винчи беа далеку повозбудливи од главните.Но за пофалба е асасин гилдот,тоа ме држеше подолго време во играта.

Се надевав и на разрешница на доста прашања,ама се створија уште повеќе.Се надевам на колкав-толкав епилог за некои нејаснотии,а Откровенија да биде дефинитивниот крај на приказната на Ецио.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ова во врска со Duccio (тој шо беше верен со сестра му)

- Duccio was engaged with my sister.
- What happened?
- His dick was married with six others. :pos:

Иначе играта ми се свиѓа, само што има некои ептен глупи багови. Вчера стискам асасиновците да истепат по едни војници, и сеа овие стојат до сеното у приколката, и овие пукаат со пиштолот ама куршумот оди во сеното а не во нив. Чекав 5 минути да им текне, ги бутав наваму - натаму, не бе брат, си стојат така. После морав да лоадирам повторно. :pos:
И оние педерите со расистичките капуљачи шо се, ме ебат со пушките.
Да и ебам матер.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Треба некои посебни пачови да спуштам или само тие официјалните автоматски што се спуштаат со лаунчерот?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Абе за овие Desmond Journey's имат некој лек да се поправат или не?

A

Auditore

Гостин
Сега ја изиграв мисијата Setting Sails и поскриптирана мисија, поавтоматизириана мисија немаше во ниедна игра како оваа што беше, само држи десен клик и дедото рипа од брод на борд..
Битно ја завршив 6та секвенца и сега сум кај подземниот град, а изгледа многу многу интересно, иако се изнервирав од таа предходна мисија прв пат во АС среќавам таква глупост.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.398
Поени од реакции
30.846
Brotherhood беше разочарување.Главната приказна беше ептен мала во споредба со кецот и двојката,а споредните мисии со Да Винчи беа далеку повозбудливи од главните.Но за пофалба е асасин гилдо,тоа ме држеше подолго време во играта.
Се надевав и на разрешница на доста прашања,ама се створија уште повеќе.Се надевам на колкав-толкав епилог за некои нејаснотии,а Откровенија да биде дефинитивниот крај на приказната на Ецио.
Се ќе ти се разјасни во наредните ? дела.
Некој напиша претходно дека градот бил многу убав. Шо е поразлично од Рим? Улица, скали, ширина. Улица, скали ширина. А да, различни текстури на врати и фасади и чат пат некој ќилим на земја. Лично додека ја играв не можев да се оттргнам од тоа чувство дека ова веќе ми е познато од порано.
Воопшто не е запазен гејмплејот со Алтаир. Ископирани му се анимациите на Ецио.
За разлика од БХ каде се беше само нафрлано колку да се рече, овде мисиите се со концепт.
Убисофт мора да знае во која насока ја води играва. Повеќето луѓе ја играат ради приказната, а давајќи им нови неодговорени прашања, а не додавајќи нешто револуционерно во гејмплејот води кон губење на фанови. Полека го губат она што го направи првиот дел почетокот на цел серијал. Мистериозноста и stealth. Се надевам дека третиот дел нема да биде толку линеарен како претходните.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ова ко кол оф дути стана :tapp:

Незнам дали да ја играм или само да ја изгуглам приказната...

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Се ќе ти се разјасни во наредните ? дела.
Некој напиша претходно дека градот бил многу убав. Шо е поразлично од Рим? Улица, скали, ширина. Улица, скали ширина. А да, различни текстури на врати и фасади и чат пат некој ќилим на земја. Лично додека ја играв не можев да се оттргнам од тоа чувство дека ова веќе ми е познато од порано.
Воопшто не е запазен гејмплејот со Алтаир. Ископирани му се анимациите на Ецио.
За разлика од БХ каде се беше само нафрлано колку да се рече, овде мисиите се со концепт.
Убисофт мора да знае во која насока ја води играва. Повеќето луѓе ја играат ради приказната, а давајќи им нови неодговорени прашања, а не додавајќи нешто револуционерно во гејмплејот води кон губење на фанови. Полека го губат она што го направи првиот дел почетокот на цел серијал. Мистериозноста и stealth. Се надевам дека третиот дел нема да биде толку линеарен како претходните.
Епа само со приказната ги навлекуваат гејмерите да ја купат играта. Искрајно и јас би го направил тоа, само поради приказната. Сите кажавте дека ништо не е сменето, ама па ова се е продолжение на вториот дел, што значи ништо и не треба да се промени. Градовите, не можеш да кажеш дека се исти зашто секој град си има свој познати landmarks. Е сега проблемот е што во секој град гледавме посебен кварт кај што има цигани, или thieves, и такви работи

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Abe frlete gi site karti i recete za nigde e, gjubre e, sranje e, nema poenta oti se gleda ne ste zadovolni. I da nema sledno proolzenie a ne sea 5to. I kraj neka se zakopa ednas zasekogas.

Kajgana Shop

На врв Bottom