Јас бранам на следниот начин и се покажа како многу успешен. 4 пати бодебив..а пред тоа со други тактики губев.Ај тоа во ред е. Но кога ја браниш твојата територија и на крај кога ги покажува сите атентатори, примети сите имаат иста фаца. И синот на Алтајер личи на оној Subject 16. И Алтајер во стари години има исти лузни како и Ецио.
А кога сме веќе кај бранењето територија мене искрајно парче ме прават. Дај кажете некоја финта или стратегија како да тепам. Подготово она на крај што доаѓа.
Случајно да не треба да направиш Hook and Run?Не ми е јасно, тука негде на почетокот сум.. кога доаѓам во Истанбул и завршувам мисијата со хук-блејдот, а после тоа ме повикуваат за помош и заедно со 2та нпц-а стоиме у место, а целиот град се движи, никако да мрднам.. не е фризната играта, се е во ред, ама „ние“ стоиме во место и никако неможам да мрднам..
некое инфо?
Ова е мисијата после тоа. Значи типацов доаѓа, му објаснува на турчинов дека нешо се десило и ме повикуваат да им помогнам. Сите тројца стоиме у место, иако целиот град е активен, ама јас никако неможам да мрднам.. како да е укочена играта, ама всушност не е.. :/Случајно да не треба да направиш Hook and Run?
Тотално се сложувам. Мене веќе ми здосади серијалот уште со Brotherhood, кога немаше речиси ништо ново во однос на AC 2. Тука е истото срање. Али не ни очекував нешто подобро од Ubisoft, кога почнаа да вадат по две продолженија годишно. Бетер од Activision станаа...Значи колку е играва досадна тоа е чудо некое.
Колку повеќе ја играм, толку повеќе се осеќам како да пишувам домашно, чистам по дома или правам нешто друго што МОРАМ да го правам, а не дека сакам.
Што ви е интересно бе луѓе, да ги отклучувате истите градби пак, да ја "разбиструвате" мапата по 4ти пат (уште од AC 1 ова е отекувачки), да губите по 3 секунди од животот за loot на ковчези, за на крај да ви дадат Шрапнел x3?
Ако сте фан на серијалот уште од оригиналната, нема шанси ова да не ви биде убердосадно. Ако јас се решам да ја довршам, тоа ќе биде со Trainer, за да не ме замара глупото notoriety, па на секој kill да барам како да го намалам.
Еве ти ја, не е за 400 туку за многу помалце. Купи ја и поддржи ги Ubisoft после скорешните изјави на нивни претставници, кои содржат директни навреди за PC гејмерите.Значи, секоја чест за Убисофт, им нема рамни, играва вреди и да се купи за 400Е.