Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Нешо црвениве не се одушевени ни еден лајк нема од нив а им ослободивме место :D.

Кај е фала соиграчи :icon_lol:? Нема веќе листи правење ти играш ти не играш, нема веќе замарање кој се пишал а кој не и плус нема надвор од терен да ви викам :D.

Едно пиво барем ми дужите :icon_lol:.
Еве од мене ЛАЈК еден. Малце покасно али правев табела во ексел. Направени се тимовите, табелите со резултати, утакмиците и сл. После секој натпревар ако може да пишуваме на форум статистика односно резултат и стрелци кој ги постигнал головите. Табелата е заштитена да неможе да се менува зошто ако ја оставиме така и секој почне да менува информации ке се направи калакурница. После секоја утакмица одкако ке се напишат на форумов информациите од натпреварот ке ги внесам и ке ви ја аплоудувам табелата и ке ви пратам линк. Се надевам дека ОК ова со сите. Ако има некакви замерки пишете ке искорегираме. (y)
ЛИНК за табелата
http://www.mediafire.com/?20p4t68v3r8v9hx

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Момци, имајте добри натпревари и одлично дружење. Се надевам ќе најдам време некогаш да дојдам да ве погледам.
Пријателче мое, а до толку ли имаш неодложни обавези, да неможеш да дојдеш?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Дечки ако ви студи во Браќа Рибар сетете се на првата утакмица во Форца и веднаш ќе ви е подобро :pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Честито победа!! :) Пак не еба кондицијата незнам кој заеба ама направи екстра работа!! :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Честито победа!! :) Пак не еба кондицијата незнам кој заеба ама направи екстра работа!! :)
Мислам дека Хак не ви дојде,не сум сигурен.
Нека пише некој подетален извештај за утакмицата ,ме мрзи мене да куцам реферати сега,ми се приспа!:D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Cestito pobeda Crveni! dosta interesna utakmica bese :) Ali nie ke se tesime so golot na sajber :)
Inace use ednas da i se izvinam na mojata ekipa za mojot losh performans 5.5/10 (n)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Cestito pobeda Crveni! dosta interesna utakmica bese :) Ali nie ke se tesime so golot na sajber :)
Inace use ednas da i se izvinam na mojata ekipa za mojot losh performans 5.5/10 (n)
Ти си луд,лош перформанс,одбрани 20 зицери,не се будали.
Тоа што го прими не се бранеше,посебно не мојот топовски-Роналдо удар во агол,верувам на пајаците не им беше ич удобно:icon_mrgr:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ти си луд,лош перформанс,одбрани 20 зицери,не се будали.
Тоа што го прими не се бранеше,посебно не мојот топовски-Роналдо удар во агол,верувам на пајаците не им беше ич удобно:icon_mrgr:
Те засени камиказата од Сајбер,Ман оф д меч според мене беше Сајбер брат без љутење,даде три гола од кои еден волеј и една камиказа :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom