Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
за ова брат треба да ставиме записничка маса и по едно пиво да им даваме секоја утакмица :D
Ако давате пиво за записничка маса секоја утакмица, ја се откажувам од играње ќе бидам на записник секоја утакмица :vozbud:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Вас ви се игра или пиво ви се пие :D?

Ајде нека има и асистенции во статистика па после утакмица секој ќе каже колку имал ама без лажење, кој го фатиме дека лаже има у сукња да ја игра следната утакмица :D.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ја имав 2 сигурно за поише не памтам :D

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
абе голови неможеме да се организираме кој ги дал па асистенции уште мислам да баталиме тоа да се фокусираме на корнери и аути :DDDDD

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
абе голови неможеме да се организираме кој ги дал па асистенции уште мислам да баталиме тоа да се фокусираме на корнери и аути :DDDDD
Е многу тешка работа пет мин да се одвојат секој што асистирал или дал гол да си каже после утакмица :D

Сеа да се јави некоја (згодна) форумџика и да рече за најдобриот асистент кафе после секоја утакмица има 100 статистики да се направат и никому нема тешко да му падне :D.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Е многу тешка работа пет мин да се одвојат секој што асистирал или дал гол да си каже после утакмица :D

Сеа да се јави некоја (згодна) форумџика и да рече за најдобриот асистент кафе после секоја утакмица има 100 статистики да се направат и никому нема тешко да му падне :D.
Ако бидне случајно такво нешто,намерно ќе промашувам на ваши додавања,да ве зезнам:icon_mrgr:
Головите сам од гол до гол ако ги дадам иначе не !:icon_lol:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ако бидне случајно такво нешто,намерно ќе промашувам на ваши додавања,да ве зезнам:icon_mrgr:
Головите сам од гол до гол ако ги дадам иначе не !:icon_lol:
Само смеј па ќе видиш што се вика Џеко од две страни сардисан :icon_lol:.

Спремај се за недела и ако не подаваш ќе ти го намалам процентот па ти сеа види како ти одговара :pos:.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Мислам дека со бодовната разлика која ја имаме направено може уште на полу-сезона да прославиме титула :vozbud::vozbud:

Кога не не победија плавите завчера, нема никогаш. Кифла полошо ќе избранеше единствено ако го имавме врзано за статива :) На 5-3 за плавите, како се имавме повлечено мислиш браниме гол разлика во последни секунди. Арно ама од никаде падна најбитниот гол, намаливме на 5-4, после стегнавме и како голема екипа победивме без некоја особена игра :)

Е сега, прашање до црвените: Играч за в недела?

Прашање за сите: Како ќе го решиме проблемот со голманите? Јувентус и Кифла? или треба да се бара уште еден голман?

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
1. Топче
2. alek-stuki
3. Supervisor
4. The Dude
5. Skech
6. Juventus_M (Нека каже јувентус дали ке брани за нас кога игаме вака со зелените)
и по можност да се јави уште еден играч од кај нас за да имаме по 1 замена

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Чекајте бе Кифла не се изјаснил дека ќе брани за зелените... може нема да мења бои и ќе остане со победничката екипа :D

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
1. Топче
2. alek-stuki
3. Supervisor
4. The Dude
5. Skech
6. Juventus_M (Нека каже јувентус дали ке брани за нас кога игаме вака со зелените)
Задолжително. Мора да имаме 1 замена. Бар јас така мислам.

п.с. Заборавив да го пофалам правењето на измените. Мислам дека конечно ја најдовме добитната комбинација.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Задолжително. Мора да имаме 1 замена. Бар јас така мислам.

п.с. Заборавив да го пофалам правењето на измените. Мислам дека конечно ја најдовме добитната комбинација.
Еве јас ќе се јавам на повикот, веќе иаме искуство заедно плус коленово да не го баксузирам, ама ми опорави. :)
--- надополнето: Nov 29, 2011 2:35 PM ---
1. Топче
2. alek-stuki
3. Supervisor
4. The Dude
5. Skech
6. Juventus_M
7. Mac))

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
1. Топче
2. alek-stuki
3. Supervisor
4. The Dude
5. Skech
Pa ako Kifla brani za zelenite kje branam jas za vas a ako on brani za vas ja ke branam za zelenite :icon_mrgr: Taka da resen problem ili pa ako sakajte barajte tret golman pa site ekipi ke si imaat svoj golman :) Iako mene ne mi smeta da branam

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ке си бранат овие два голмана додека не врати Гоуст. Гоуст беше плав, ако не се лажам. Али не е битно ке се договориме за тоа. Битно тројца ке се.
3 асистенции. Два гола на Сајбер му асистирав, еден на Урбан и еден јас постигнав. Ако се води статистика, ете. :)
--- надополнето: Nov 29, 2011 2:51 PM ---
Инаку јасно ми е како му било предминатата утакмица сам на Сајбер напред, затоа што многу ми се жалеше. Оваа јас бев постојано позади него и пак некако како да не беше доволно, на моменти се убацуваа Урбан и Ганерот.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Најбитно е дека нема ниедна екипа да извиси за голман во недела и ќе можеме да завртиме супер фудбал, на сите веќе ни се игра :) .

Нека се изјасни и Кифла него како највеќе му одговара па за останатото лесно ќе се договориме, битно дека двајцата ни се на располагање за недела :) .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom