Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Чави беше главен играч каков Енрике, многу назад отиде и ти.

ЛОЛ..беше Чави ама зарем имаа таков состав како денешниот...ај види убаво на википедиа дека и енрике беше во составот и баш се сеќавам на тој натпревар чиста шанса во 100 и некоја минута промаши за 2-1...

Таа Барса за оваа е Гетафе.

Таа Барса за оваа е Гетафе.
Јебига, не се толку силни ко денес ама Јуве не ни играл од тогаш со нив.
Играа со Реал пред три години и ги тепаа двапати. Не е разликата толкава колку што мислите без разлика каков и да има состав Јуве. Јуве никогаш не бил избламиран од некоја силна екипа. Муабетот ми е дека ќе се јадат кога би играле.
Да дополнам, Јуве во тој период пред 8 години го победи и Реал на Зидан, Фиго и Роналдо а од тој Реал до денешнава Барса нема голема разлика.

. Јуве никогаш не бил избламиран од некоја силна екипа
...морав да те демантирам..Иначе на ова знам дека ќе следи дебаклто на Интер против Шалке:D

Јебига, не се толку силни ко денес ама Јуве не ни играл од тогаш со нив.
Играа со Реал пред три години и ги тепаа двапати. Не е разликата толкава колку што мислите без разлика каков и да има состав Јуве. Јуве никогаш не бил избламиран од некоја силна екипа. Муабетот ми е дека ќе се јадат кога би играле.
Никогаш ?
А Баерн ? :icon_lol: Тоа не бламажа, незнам што беше, и тоа во директен дуел со екипа која доаѓаше од првенство кое тогаш и те како и се закануваше на Серија А, тогаш на Јуве и нерешено им одговараше, дома и тоа, да се пласираа они понатаму а не Баерн и повеќе поени ќе се ќареа во поглед на германците.
Исто и Интер со Шалке се поебаа гадно ама претходната година го спасија Калчото и остана истото со 4 претставници во ЛШ уште една година плус.

^ Епа тоа значи дека не го сметам Баерн за голема екипа:pos:

Шала на страна, секако се голема екипа ама ни на крај на памет не ми дојде овој меч. И да, и Баерн го јадел од Јуве претходно, значи муабетот ми е дека нема екипа која му набила комплекс и не може да им го најде чарето. Сега ми текна на уште еден пораз од Манчестер во групната фаза од 0-3 ама сепак двете екипи продолжија понатаму. И 99 та беа елиминирани од Манчестер во полуфиналето ама пред тоа во една друга групна фаза Јуве победи двапати по 1-0 итн, да не набројувам сега мечеви од памтивек свативте што ми е поентата.

Како и да не можеш да знаеш како овој Јуве би се справил со оваа Барселона, Реал лани со Мурињо беа газени и мачкани на леб, а реално имаа појак тим од било која калчо екипа ...
Глуп е тој муабет, што би било кад би било, Јуве во моментов реално воопшто не се слаби ама во прилог им оди и фактот што немаат натпревари во Европа, инаку покрај тоа темпо доаѓаат и повреди и 300 други пропратни работи, знаеш и сам до лани колку играчи се повредуваа во Јуве а сега тоа изостанува баш поради помалиот број на мечеви, така да и тоа е фактор плус кој влијае врз формата на 1 тим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom