Need for Speed: The Run

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
можно е да е до процесорот твој зашто е на 2.00 а играва бара повеќе,
а иначе може ли на стрелките да се намести да се вози а не на А и З???? и зошто антвирусот ми јавува дека кракот е вирус, и сега морам секојпат кога ја пуштам играва да го гасам
Не верувам, и Battlefield 3 бара јак процесор, ама пак се игра. А видов и друг го имал истиот проблем со Core 2 Quad процесор - значи не е до конфигурацијата.

А инаку може да се намести да се вози со стрелките. Оди во Options >> Gameplay >> Controls и смени ги Accelerate и Brake :) И не е вирус кракот, имаат напишано дека така ќе го покажува.

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Не верувам, и Battlefield 3 бара јак процесор, ама пак се игра. А видов и друг го имал истиот проблем со Core 2 Quad процесор - значи не е до конфигурацијата.

А инаку може да се намести да се вози со стрелките. Оди во Options >> Gameplay >> Controls и смени ги Accelerate и Brake :) И не е вирус кракот, имаат напишано дека така ќе го покажува.
епа не сака да се намести кај мене за со стрелките, стискам тоа и стискам на стрелката горе ама ништо не се појавува останува празно- тоа е проблемот, исто така и за кочење

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Па па па, ова BF3 енџинов е лудило, која графика во интро сцената. Прво мислев дека е филмче. :)

Само кој кур трошеле толку време на модели, ефекти и слично во cut-scenes, тотално непотребно.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
3 дена скоро кај што ја играм, се под заразив малце, графика добро, ама ептем се нервирам на тоа што е ко забавена снимка и што тоа малце да забегаш од патот веднаш те враќа од почеток.. и стрелките што не можам да ги наместам се нервирам исто

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Па па па, ова BF3 енџинов е лудило, која графика во интро сцената. Прво мислев дека е филмче. :)
Единствена причина за што ја спуштам играва. Баш ме интересира frost bite 2 како се снашол за вакви игри.

Се надевам дека останатото е колку толку игриво, колку да се потроши некое време :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Само кој кур трошеле толку време на модели, ефекти и слично во cut-scenes, тотално непотребно.
За да биде 15гб, а не 6-7 колку што се последниве неколку. Боље да и акнеле уште 10-15 стази, а може и поише и така да биде 15гб.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Уште еден шит од NFS горе доле иако ќе се игра малце.
Сега има еден проблем, кога е на аутоматик не мења сам брзина мораш ти додека е на мануел па никако нејќе.
Пробав и со друг крак нема чаре засега, идеја?
Иначе од блекбокс е играта и нема гајле со инсталација и слично како и bf3

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Уште еден шит од NFS горе доле иако ќе се игра малце.
Сега има еден проблем, кога е на аутоматик не мења сам брзина мораш ти додека е на мануел па никако нејќе.
Пробав и со друг крак нема чаре засега, идеја?
Иначе од блекбокс е играта и нема гајле со инсталација и слично како и bf3
Да не имаш по некоја случаност џојстик уклучено. Јас го имав истиот проблем, кога го исклучив џојстикот се дојде на свое место

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Да не имаш по некоја случаност џојстик уклучено. Јас го имав истиот проблем, кога го исклучив џојстикот се дојде на свое место
хммммммм, видиш. Не ми текна да го исклучам иначе да има уклучено. Само што на друга NFS истото не го прави, на оваа покрај тој проблем исто и неможе на џојстик да се вози. Ај ќе пробам за ова. данкешен.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
хммммммм, видиш. Не ми текна да го исклучам иначе да има уклучено. Само што на друга NFS истото не го прави, на оваа покрај тој проблем исто и неможе на џојстик да се вози. Ај ќе пробам за ова. данкешен.
Секоја нова верзија на NFS е изрод :D. Така да не те чуди ништо :P

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Освен што возиш од една до друга точка на мапата, и што мењаш коли на бензиска (?!) што друго има во играва?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Освен што возиш од една до друга точка на мапата, и што мењаш коли на бензиска (?!) што друго има во играва?
Па .... мењаш коли на бензиска и возиш од еден крај до друг крај на Америка :P. Тоа е се ако не се лажам

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Не помага ни исклучувањето на џојстикот, кога станува збор за аутоматик или мануал. Друг предлог?

Kajgana Shop

На врв Bottom