остај ти тоа шо мирко не дава голови кај нас,игра фантастично!!!!!!.. и после зошто Рома го продала Мирко и го купи Освалдо![]()
ма окк ... пишав јас и подоле пост, немојте одма да ме фатите за зборостај ти тоа шо мирко не дава голови кај нас,игра фантастично!!!!!!
колку за пример еве судијата од челзи-ливерпул денес беше одличен,таков фудбал треба и во италија.Коа ќеги видам ми се сере од судиине,као у 4 македонска регионална лига исток да судат.
знам знам видов,тоа успат исоментирав,поише за судиите ми беше да искоментирам.ма окк ... пишав јас и подоле пост, немојте одма да ме фатите за збор![]()
Да баш на таа мислевСо џукелите со дресови Зеро Титолi?
Тоа им се случува на сите, ама кога ке ни се случи на нас (читај нашиот тим) тогаш стануваме свесни за тоа и се буниме.И на јуве му се дешаваше, се буневме, ама изглдавме патетично ептен.Ко демек да немавме и други проблеми тогаш па ајде судиите ни беа проблем.Не дека не беа ама случајноста тоа да се погоди во ист момент кога имаме и внатрешни проблеми е преголема за да биде тоа само случајност.Кога не ни оди, и судиите судат против нас, и повредите доаѓаат, и триста други работи се случуваат.Тоа е факт.Нека се среди Интер внатрешно, од тренер до играчки кадар и кога ке почнат да си играат како што интер си играше до лани, нема ни судиски грешки да ви се дешаваат, ни ништо слично на тоа.Се оди подмачкано кога тимот игра добро.А дека судиите во Италија се крш тоа го знаеме сите, ама не е ова вистинскиот проблем на кој треба Интер да се насочи.Овие работи може да се средат индиректно или да станат небитни ако интер си ги среди другите проблеми.Мое мислењеДа бе, Морати и Берлускони се криви што им поништија гол на Рома. Тоа што му се случуваше на Интер во пет средби е ненадоместлива штета, со еден пенал/офсајд не се поправа ништо.
Судиската организација треба сериозни да си ја сфати работата и да почне да ги брка судиите, зашто грешкиве апла зачестија.
И во Англија не е ништо поарно, патем..