Фан Клуб: Арсенал

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Незнам зошто , но мислам дека исто ко Насри и Фанрегас и Ван Перси ќе го напушти клубот.
Дај боже да грешам ;)
Еееееееееее немој така Ван Перси нигде не оде не ми го крши срцето па ти :(,;)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Велингтон Силва за првпат на клупата на леванте,имало надеж дека ке заигра сезонава (y)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Велингтон Силва за првпат на клупата на леванте,имало надеж дека ке заигра сезонава (y)
Нема врска, често пати бил на клупа, проблем е што ниту еднаш не влегол ( Оваа сезона официјално)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Нема врска, често пати бил на клупа, проблем е што ниту еднаш не влегол ( Оваа сезона официјално)
абе сезонава секогаш проверував дали игра,не само занего за сите шо се позајмени проверувам дали играат,ама него воопшто го немаше како да испарил во воздух

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Одлична партија.

Шчежни немаше работа

Мертезакер хм нема да го критикуам многу, освен глешката добар беше.

Кошиелни ни ни имаше работа.

Вермален не е ѕвер Ѕвериште.

Сантос ептен сигурен ми изгледа нешто што ни фали на таја позиција. и под притисок кога има врз него толку смирено си делуа суепр засилување.

Артета просто страшен играч. Можеби го “нема“ пасот од цеск али 3 пати поборбен е од него. Се бори и доста помага назад ги надополнува празнините што ги имавме дефанзивно минатите години. Можеби кога ќе размислам да имавме ваков лани големи ќе беа шансите за титула. Едноставно презадоволен сум.

Сонг стандард одлично со одличен пас...

Рамзи. Хм, со рамзи мислам дека проблемот е кога игра подефанзивно. Кога игра понапред многу подобро ми изгледа неговата игра. Поназад се гушат со Артета неколку пати си посметаа еден на друг.

Волкот над ниво. Ги изремети максимум по страната. Маста им ја извади. Кога имаат спори бекови волкот владее....

Жервињо поголем од Насри можеби знае да утре 1005 шанса али битно е и други аспекти како што е реметењето и асистенцијата :)

За РВП нема потреба да се пишува сувишно е......

Со овој тим и со здрава клупа имаме тим за поголеми дострели само проблемот е што касно се состави и не се уигра. Се посигурни се во играта тоа е очигледно и најмногу ме радува што не ја гледам паниката што ја имаа последните 10 мин кога требаше да ја исфрлат топката...
Одлично кажано. Особено ќе ми биди мило кога Вилшир ќе се врати и кога Артета ќе добие малце поофанзивна улога. Знам дека може да постигне двоцифрен број на погодоци, по сезона. Има квалитет, има класа и има шанси да биде уште подобар. Па досега има 4 погодоци, шо не е лошо. Два за нас, два за Евертон.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Некои интересни факти за РВП
Епа ајде да се надеваме дека 6 погодоци ќе ни подари нашиот омилен во овој тим ( мислам дека ова го делиме сите фанови во моментот така? ) па дури и кога ќе се врати Вилшер ќе има уште подобри пасови кон него... ама тоа можно е да е тек во втора полу-сезона за првата да ги круниса тие погодоци...
Фулам, Волвз, Кју-Пи-Ер..овие 3 меча очекувам да бидат клучни за неговите погодоци, па и 40ка да пројде е можно!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Незнам зошто , но мислам дека исто ко Насри и Фанрегас и Ван Перси ќе го напушти клубот.
Дај боже да грешам ;)
помисли двапати - дечково конечно се разбуди и конечно без притисоци е тоа што секогаш бил - најдобриот играч на светов .
тимот кој што највеќе го сака е тој што го третираше одлично додека се мачеше со сите повреди на светот ( РВВ , Робен п и Снајдер и Хунтелар ако сакате - менуваа еден куп средини додека се пронајдат себеси , што небеше случај со РвП така да сигурно дека има и те како кредити и мотиви зошто да биди дел од овој тим и во подалечна иднина ) наредна причина е секако и играта која и те како му одговора , Денис Бергкамп .... Арсен Венгер ....

ова е беспотреби главоболки :P

форза Арсенал !!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Го гледав клипот и што му сторија... се воскрена гнев во мене!
Толку го обожувам играчов што не би сакал вакви работи никаде да го следат... секогаш ќе има место во Арсенал за него! Каде ќе биде нај почитуван и нај ценет!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Шо мислите бе, можно е Венгер да си оди на лето од Арсенал ? :)) Нема врска, шпекулациите кои кружат, туку ме интересира ваше мислење.

И да, не заборавајте дека како што имаше големи критики за тимот после поразите од Јунајтед, Ливерпул и Блекбурн, така сега треба да го пофалиме дека го воскресна тимот, и го врати на победничките патеки, каде речиси 2 месеци не знај за пораз и после Сити и Тотенхем е во најдобра форма во ПЛ.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Срамота, дефинитивно не заслужува, али тоа е тоа, жртва на едно дерби.....Мислам дека ако е паметен, ќе гледа да смени средина......Ептен ми е криво, дека он е дефинитивно едно од најкул типчињата што некогаш играле за Арсенал.....
Шо мислите бе, можно е Венгер да си оди на лето од Арсенал ? :)) Нема врска, шпекулациите кои кружат, туку ме интересира ваше мислење.

И да, не заборавајте дека како што имаше големи критики за тимот после поразите од Јунајтед, Ливерпул и Блекбурн, така сега треба да го пофалиме дека го воскресна тимот, и го врати на победничките патеки, каде речиси 2 месеци не знај за пораз и после Сити и Тотенхем е во најдобра форма во ПЛ.
Тешко да си оди, човеков живее за Арсенал.....А да го избркаат па има уште помали шанси, дека ваква легенда едноставно не се брка од клуб......Ин Арсен ај траст.........:cuc:

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Срамота, дефинитивно не заслужува, али тоа е тоа, жртва на едно дерби.....Мислам дека ако е паметен, ќе гледа да смени средина......Ептен ми е криво, дека он е дефинитивно едно од најкул типчињата што некогаш играле за Арсенал.....

Тешко да си оди, човеков живее за Арсенал.....А да го избркаат па има уште помали шанси, дека ваква легенда едноставно не се брка од клуб......Ин Арсен ај траст.........:cuc:
И јас не верувам дека ќе си оди Венгер од Арсенал :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom