Подобар еШто јадете гомна,кога Торес изигра 5 минути?За 5 минути човек не може да се загрее,камо ли да даде гол или да направи некоја шанса.
Ебаве луѓето,само да се зборело без никаква основа.
Куров ми,Керол подобар е.
Не ми беше тоа поентата...ама ај...Што јадете гомна,кога Торес изигра 5 минути?За 5 минути човек не може да се загрее,камо ли да даде гол или да направи некоја шанса.
Не мислев за тебе,мислев за тој падобранецот што кења во секоја тема.Шалата твоја беше на место.Не ми беше тоа поентата...ама ај...
Јебеш га, од Стариџ не може место да фатиШто јадете гомна,кога Торес изигра 5 минути?За 5 минути човек не може да се загрее,камо ли да даде гол или да направи некоја шанса.
Стариџ не би се сложил со ова.Што јадете гомна,кога Торес изигра 5 минути?За 5 минути човек не може да се загрее,камо ли да даде гол или да направи некоја шанса.
Хахахаххаха отсекогаш си знаел квалитетно да ме насмеешсреќа имат челзи шо не играт со сити наредна 6 ќе лапнеа вака ливерпул само со 4 ќе помини
Да,ама Стариџ влезе тогаш кога Челзи имаше иницијатива и едноставно се најде на вистинското место.А Торес влезе тогаш кога Челзи не правеше ама баш ништо.Стариџ не би се сложил со ова.
Don't ever underestimate the heart of a championсреќа имат челзи шо не играт со сити наредна 6 ќе лапнеа вака ливерпул само со 4 ќе помини
добро е , фала на прашање. Ти завидувам на твојата познатост тука на форумов која како фан на челзи ја стекна со мастурбаторско настроени постови во врска со знаеш кого(играч кој по некоја случајност игра во конкурент за освојување на епл) .Jас не те очекуев тебе, пошто не знаев дека уствари постоиш .. Не озбилно пеер, не знаев дека постоиш, а ти видиш си знаел дека од некаде ќе се појавам ... браос браос !! (и овој шо ти го лајкнал статусов не знаев дека постои, ама еве сеа дознав ( Здраво швабо, како е ?? ) )