Србинка пронашла 200 илјади евра и му ги вратила на сопственикот

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.644
Поени од реакции
11.738
Ти сега нудиш избор што е сосема нелогичен. Таков избор може да ти понуди само Бог лично или Лукавиот - тој сака да ги тестира луѓето.:D Не можеш да избереш дали ќе бидеш здрав или не. Можеш само да внимаваш на здравјето, а и тоа е многу полесно кога имаш пари. Женава можела да избере дали да биде „богата“ или не. Избрала да ги врати парите и да живее како дотогаш. Да го изберела другото, немало никако да и влијае врз здравјето, сем ако не се работело за пари на нарко-бос или тежок криминалец.:)
А не е само здравјето. Женава можела да ги сочува парите ама совеста би ја мачела. А и тоа е заебана работа.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
сем ако не се работело за пари на нарко-бос или тежок криминалец.:)
Не бе обичен работник бил или пак тезга на пазар држел:pos: !Кизне кој криминалец е или тајкун само среќа има.
Тој шо има пак да има!

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Уште не ми е јасно кој заборава 200 000 еура у кеш во кафиЌ....

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Вакви поштени жени ретки се, 200.000 евра најдела и ги вратила браво за жената мислите се дека е глупа и разни работи ама она сега си има работно место во МВР, инаку овој што носел 200.000 евра во ташна мора да е некој бизнисмен, да бев на нејзино место и јас ќе ги вратев ако најдам срцев удар ќе добијам така да нема да можам да ги вратам:icon_mrgr:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Вакви поштени жени ретки се, 200.000 евра најдела и ги вратила браво за жената мислите се дека е глупа и разни работи ама она сега си има работно место во МВР, инаку овој што носел 200.000 евра во ташна мора да е некој бизнисмен, да бев на нејзино место и јас ќе ги вратев ако најдам срцев удар ќе добијам така да нема да можам да ги вратам:icon_mrgr:
Јас попрво би одбрал 200 илјади евра, МВР ќе се снајдат и без мене ;)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
А не е само здравјето. Женава можела да ги сочува парите ама совеста би ја мачела. А и тоа е заебана работа.
Мене совеста би ме мачела ако најдам 1000 денари во новчаник и не ги вратам. А ако најдам 200.000 евра во кеш не би ме мачела. Ако ме сваќаш што сакам да ти кажам.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.644
Поени од реакции
11.738
Мене совеста би ме мачела ако најдам 1000 денари во новчаник и не ги вратам. А ако најдам 200.000 евра во кеш не би ме мачела. Ако ме сваќаш што сакам да ти кажам.
Абе кој како. :)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Coveci aj se dogovorime koj saka rabota vo M.V.R. Vednas.
Ostavam torba polna so devizi na klupa pred mepso.
Ti ja naogas mi ja vracas i imas rabota.
Ja imam prijatel povece.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Само едно ќе кажам паметна работа камо сите да се такви :) ќе нема проблеми во светот (y).

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Мислиш дека и е битно нејзе колку и дал? нема тоа да ја направи среќна.. нејзе не и биле битни парите така да ни тие 10 е или колку и да биле.. немало да сменат ништо. Тоа што ете некој тоа го цени (нивниот министер) нејзе повеќе и значи.. отколку наградата.
Не знам, јас мислам дека очекувала добра пара да и даде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom