Србинка пронашла 200 илјади евра и му ги вратила на сопственикот

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
И ја би ги вратила. Такви пари не ми ни требаат. Водејќи се според она се се враќа, што мене редовно ми се дешава, веројатно би ме снашло нешто пострашно. Така да да ми биде мирна душава што не е мое би си го вратила.
Добро е барем што ја вработиле.(y)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
И ја би ги вратила. Такви пари не ми ни требаат. Водејќи се според она се се враќа, што мене редовно ми се дешава, веројатно би ме снашло нешто пострашно. Така да да ми биде мирна душава што не е мое би си го вратила.
Добро е барем што ја вработиле.(y)
Епа дај ми мене пари, гарант ќе се појави некој што ќе ти даде тебе дупло повеќе пари :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ајде остави пари јас ќе ги земам :icon_mrgr:
--- надополнето: Nov 20, 2011 8:27 PM ---

Akо ги задрежела, немала да има потреба ништо да очекува :D
Ама вака очекувала win-win ситуација, нит совест ќе ја пече, а пак ќе си лапнела добра пара :D Исто како да си верник, ако постои господ супер за тебе, ако не, ништо не губиш (y)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Ама вака очекувала win-win ситуација, нит совест ќе ја пече, а пак ќе си лапнела добра пара :D Исто како да си верник, ако постои господ супер за тебе, ако не, ништо не губиш (y)
На крај испадна дека го лапнала :D

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Не знам, јас мислам дека очекувала добра пара да и даде :)
Оф леле, не очекувала ништо. Ќар од очекување? нц
Ако сакала ќе си ги земела и чао пријатно. Чим ги вратила, значи не очекувала ништо, убаво од неа и готоо.

па таа е луда, таа треба да се убие

G

_Ghost_

Гостин
И јас имам изгубено пари па никој не ми ги врати.
Ај види да не има тука нешто поврзано, па да одиме да го бараме nescafe по градов.:icon_lol:
Еве една вистинска случка од пред десетина години, ги укинаа чековите и дадоа картички, си стојам јас пред банкоматот на стопанска во трговски чекам ред, а пред мене две девојки заедно штракаат по банкоматот, ја земаат картичката и си заминуваат, застанувам пред банкомат и тамам сакав да ја ставам картичката читам:Ве молиме земете ги парите или така нешто беше, ги земам и да ме нема на другата страна, подоца праам пребројување и гледам дека имам 5 илјади денари.

Член од
6 декември 2010
Мислења
238
Поени од реакции
158
Море, што ве читам чудни, ај поврзете си две со две. Дешавкава е од Србија, не се десило негде Австралија, УСА, па да биде така просто и едностано, земи си ги парите и чао пријатно. Еве, и да го тргнеме моментот на чесност, чиста совест итн. и да решила да ги земе, мислите дека немало за некој ден-до два да и тропне некој на врата за да си ги бара парите назат? Така типот ќе си рече, па изгубив 200000е, голема работа.
Се работи за тип од Србија што шета со толку кеш у торба, кој го знае шо мафија е. Будала ли е женава на врат да си стаи некој мафиозо и да чека да и тропне на врата по некое време, типот многу лесно може да дознае кој се се шуњал у кафичот тој период кога ги остаил парите, и да ги најде сите што макар само прошле поред торбата. И да помислила женава да си ги собере, сигурно и светнало чии све можат да бидат тие пари, и утре да и се паркира пред врата пола земунски клан, добро од тие малку што останаа.
Мислам, у старт е сумљива работава, шетал тип 200 000евра у кеш, да да сигурно поштар бил,мада ни тие веќе не даваат кеш пари на рака.

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
јас да му е..м на србинката се !!!!

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Јас попрво би одбрал 200 илјади евра, МВР ќе се снајдат и без мене ;)
одбери 20.000 евра ќе ги грабнеш и ќе бегаш ама јас ќе му ги вратам поштено на човекот и ќе ме вработат во МВР така да месечно ќе крадам по 200.000 евра:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom