Jaс мислам дека сопругот веќе ја има убиенопа таа е луда, таа треба да се убие
Епа дај ми мене пари, гарант ќе се појави некој што ќе ти даде тебе дупло повеќе париИ ја би ги вратила. Такви пари не ми ни требаат. Водејќи се според она се се враќа, што мене редовно ми се дешава, веројатно би ме снашло нешто пострашно. Така да да ми биде мирна душава што не е мое би си го вратила.
Добро е барем што ја вработиле.
Ама вака очекувала win-win ситуација, нит совест ќе ја пече, а пак ќе си лапнела добра пара Исто како да си верник, ако постои господ супер за тебе, ако не, ништо не губишАјде остави пари јас ќе ги земам
--- надополнето: Nov 20, 2011 8:27 PM ---
Akо ги задрежела, немала да има потреба ништо да очекува
На крај испадна дека го лапналаАма вака очекувала win-win ситуација, нит совест ќе ја пече, а пак ќе си лапнела добра пара Исто како да си верник, ако постои господ супер за тебе, ако не, ништо не губиш
Баш така !На крај испадна дека го лапнала
Дупло еспресо ..ваљда.А што барал овај ‘‘паметен‘‘ со 200,000 евра во кафе бар?
Оф леле, не очекувала ништо. Ќар од очекување? нцНе знам, јас мислам дека очекувала добра пара да и даде
па таа е луда, таа треба да се убие
И јас така викам. Одма терапија да и мавнат една, две електроди на гола кожа. Па после да видиш дали ќе враќа пари.На лечење, под итно!
Ај види да не има тука нешто поврзано, па да одиме да го бараме nescafe по градов.И јас имам изгубено пари па никој не ми ги врати.
Еве една вистинска случка од пред десетина години, ги укинаа чековите и дадоа картички, си стојам јас пред банкоматот на стопанска во трговски чекам ред, а пред мене две девојки заедно штракаат по банкоматот, ја земаат картичката и си заминуваат, застанувам пред банкомат и тамам сакав да ја ставам картичката читам:Ве молиме земете ги парите или така нешто беше, ги земам и да ме нема на другата страна, подоца праам пребројување и гледам дека имам 5 илјади денари.
одбери 20.000 евра ќе ги грабнеш и ќе бегаш ама јас ќе му ги вратам поштено на човекот и ќе ме вработат во МВР така да месечно ќе крадам по 200.000 евраЈас попрво би одбрал 200 илјади евра, МВР ќе се снајдат и без мене