- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Епа скокни ги.А квестовите на Dark Brotherhood како ќе ги поминеш?![]()
Или нема слобода да се скокнат?
Епа скокни ги.А квестовите на Dark Brotherhood како ќе ги поминеш?![]()
Има слобода, многу нормално. Не ти доаѓаат со нож под грло да ти речат да се зачлениш. Него веќе кога се ставени како дел од играта, ќе ги играм фала богу.Епа скокни ги.
Или нема слобода да се скокнат?
Restoration is a perfectly valid school of magic and dont let anyone tell you otherwise!Кој е фраер да ја помини без убиства и без смрт?
Кој просечно ќе го има секој гејмер на запад во иднината.Пробав во windowed mode, помалку сецка ама пак во двемер руините многу кочи, а резолуцијата ми ја спушти на 800х600. Она време што стои по неколку секунди на отворено можда е за вчитување на дел од мапа и/или текстури. Негде е скроз неигрива (додека да се откочи, некој ме плеснал).
Затоа и се вика игра на иднината. Ти треба хардвер кој просечно ќе го имаме за некоја година
Човече играва е 3 години назад со времето, што значи НЕ ти треба хардвер кој ќе го имаме за некоја година бидејќи јас, а и многу други со постари конфигурации ја играме без проблем (јас дури и на Ultra).Пробав во windowed mode, помалку сецка ама пак во двемер руините многу кочи, а резолуцијата ми ја спушти на 800х600. Она време што стои по неколку секунди на отворено можда е за вчитување на дел од мапа и/или текстури. Негде е скроз неигрива (додека да се откочи, некој ме плеснал).
Затоа и се вика игра на иднината. Ти треба хардвер кој просечно ќе го имаме за некоја година
Нема шанси, ја на мојава машина стара 4 години (океј 6 гига рам) си ја терам на medium-high на пристојна резолуција. Ја би ти препорачал да не се замараш и купи со xbox, ем за тебе ем за децатаПробав во windowed mode, помалку сецка ама пак во двемер руините многу кочи, а резолуцијата ми ја спушти на 800х600. Она време што стои по неколку секунди на отворено можда е за вчитување на дел од мапа и/или текстури. Негде е скроз неигрива (додека да се откочи, некој ме плеснал).
Многу е боље игри од типот на Elder Scrolls да ги играш на PC, ако за ништо друго бар за тоа што модови моеш да симињаш.Нема шанси, ја на мојава машина стара 4 години (океј 6 гига рам) си ја терам на medium-high на пристојна резолуција. Ја би ти препорачал да не се замараш и купи со xbox, ем за тебе ем за децата![]()
Добро Skyrim да, зашо можеш да ја играш. На Oblivion на времето гореа PC-ја од што бараше хардвер јакFuck it, купувам нов компјутер само ради играва.
--- надополнето: Nov 20, 2011 6:25 PM ---
Многу е боље игри од типот на Elder Scrolls да ги играш на PC, ако за ништо друго бар за тоа што модови моеш да симињаш.
Не е во град. Во Windhelm има квест, едно дете ти вика да убиеш една бабетина во Riften. После тоа, кога си во некој град ќе ти се убаци курир и ќе ти дае нивно писмо. После тоа, ко на обливион идеш, спиеш било каде и почиња quest line-от.Во кој град се наоѓа Dark brotherhood?
Не е возможно.Мора да се направат убиства за да се извршат одредени квестови,а main квестовите не се прескокнуваат.Кој е фраер да ја помини без убиства и без смрт?
minecraft styleВидете, не мора ништо да се прави во играва (нити во некоја од последните 4-5 игри од Bethesda). Може 300 саати да потрошите на собирање цвеќенца и занимавање со алхемија, или цепење дрва ако сакате![]()