Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Вака некој кога ќе пише или каже во овој фазон се гледа дека е ептен да не кажам глуп ќе кажам нема сватено дека топката се врти на сите страни , исто како и коцката е ова НИКОГАШ АМА НИКОГАШ не се знае кој ќе победи ( освен во одредени случаи ) ама дефинитвно Челзи - Ливерпул тој меч не спаѓа таму и никогаш не се знае што може да се случи на такви утакмици затоа не биди сигурен толку ;)

Ја знам дека денес Челзи ке победи..ке видиш после кај 7 часот;)

Алмериа-1
ПСЖ-1
Штутгарт-1
Луцерн-1
Џенова-1
Јувентус-1
за 100 добивка 1150 :)

Дечки поздрав до сите и кој сака да се регистрира преку мене на bwin нека ми пиши име и презиме и мејл адреса и после од ко ќе се регистрирате минимално треба да депозитирате 10 евра и ќе ви дадат други 15 гратис.... Воедно ќе ви кажам и финта за цело време да сте во добивка :) поздрав до сите форумџии

Дечки поздрав до сите и кој сака да се регистрира преку мене на bwin нека ми пиши име и презиме и мејл адреса и после од ко ќе се регистрирате минимално треба да депозитирате 10 евра и ќе ви дадат други 15 гратис.... Воедно ќе ви кажам и финта за цело време да сте во добивка :) поздрав до сите форумџии

Кажи ми ја у инбокс финтата

Ја знам дека денес Челзи ке победи..ке видиш после кај 7 часот;)
Нов Нострадамус на повидок?? хаха а на што гледаш? грав , леќа? хахаха Значи не сакам да навредам ама како може ЈАС ЗНАМ хахаха , јас сум фан на Ливерпул ама не можам да кажам Ливерпул сигурно тепа хаха .. останува да видиме јас можам само да се надевам да тепа. Ако ти е толку веќе сигурна стави цела плата , продај куќа , стан и остави се на Челси ...

Поарно дајте ми ги мене парите отколку што ке ги давате за џабе на кладилница ...се однесува за тие што ке ја уплатат Ливерпул 2ка :tapp:
Верувам дека истото си го мислел и за Баерн-Дортмунд.

Нов Нострадамус на повидок?? хаха а на што гледаш? грав , леќа? хахаха Значи не сакам да навредам ама како може ЈАС ЗНАМ хахаха , јас сум фан на Ливерпул ама не можам да кажам Ливерпул сигурно тепа хаха .. останува да видиме јас можам само да се надевам да тепа. Ако ти е толку веќе сигурна стави цела плата , продај куќа , стан и остави се на Челси ...

БЛА БЛА сставив веке се на Челзи
--- надополнето: Nov 20, 2011 2:09 PM ---
Верувам дека истото си го мислел и за Баерн-Дортмунд.

не пратам германија :)

Челзи - Ливерпул Д1
Андерлехт - Сент Труден Д1
Севиља - Атлетик Д1

61 коеф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom