Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
цск москва-1
лион-1
м.јунајтед-1

тотенхем-1 ......ма да астон вила секоја втора му е нерешено
200 уплата=1900

ПСЖ најместена утакмица викендов,да ти ебам французите!Ваљда сите не утепа:tapp:

16.000 пријател...односно 8...зошто со другар по пола го играв ливчето...10 утакмиц...сабота недела...и таа последна ни беше......:tapp:

За 10ипол миљарди ме кутна:place:.....кога видов Пасторе сам пред голман кој му легна долу он намерно како да шутна ниско во голман, друга ситуација голманот на земја легнува овој високо над гол....и уште сто слични шанси...... За утре сигурна ? Не Уплакајте

Па да тепаше Псж спортските ќе изгореа сите али тоа е..Мора да се мести некад па да карат и они нешто..Мене покриво ми е што стаив 600 денари на Псж,со кој памет го напраив тоа незнам..Фатив доста утакмици само Псж ме поеба..

кога видовте дека сите фаворити си тепаја не ви текна дека некој мора да намести за кладилници и многу фала на тој со имаше постирано за Јуниор мислам дека беше Заебаниот ме мрзи да барам

кога видовте дека сите фаворити си тепаја не ви текна дека некој мора да намести за кладилници и многу фала на тој со имаше постирано за Јуниор мислам дека беше Заебаниот ме мрзи да барам

он го стави и само ме посети да ја изиграм на еден тикет а прочитав за тоа инфо уште вчера

Ова за вчера зш не влезе само Гирона :P

21112011037.jpg

21112011035.jpg

21112011036.jpg

Штета за ПСЖ, ја појачав со нејзе Чико и + Лос Ангелес 1 и У Де Чиле x2 и Коринтианс со 500че, ќе им земев уште 5000, но и вака е супер. :D

sto mislite za ovoj dabl se mislam da gi igram igram all in Manchester Junajted i Marsej kecovi?

Ова за вчера зш не влезе само Гирона :P

21112011037.jpg

21112011035.jpg

21112011036.jpg

Штета за ПСЖ, ја појачав со нејзе Чико и + Лос Ангелес 1 и У Де Чиле x2 и Коринтианс со 500че, ќе им земев уште 5000, но и вака е супер. :D

си ги исплескал кладилниците бравос така се игра

Za deneska ima nekoi dobri utakmici?
Totenhem-Vila 3+ mi izgleda dobro

Murray - Ferrer 1 1.15
Tottenham - 1 1.60
Sparta R. - 1 1.25
Djokovic - 1 1.45
3.35 kv na visok vlog.. mislejna ?

Pittsburgh Penguins - New York Islanders 1 @ 1.70

За Питсбург ќе се врател после некое време некој си Crozby, a овај некој си да ти бил според многумина најдобриот НХЛ играч на денешницава. Питсбург има два порази со ред, а ќе играат можеби и со најотепаниот тим во НХЛ. Во повеќето кладилници е и 1.80-1.85, но во betcity се рачуна и победа во продолжение, па таму е најдобро да се игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom