- Член од
- 31 декември 2007
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 111
Како бре му била најмила, па публката ја избра,евентуално плус жири,не знам дали имаше таа година жири,ама сепак ние му ја избравме ,поточно неговата публика ,поточно децата и тинејџерите кои беа 80% од неговата публика,песната беше детска бројалица, а после ја сменија и направија неслушлив хибрид epic failда али на Тоше му била најмила таа песна....го сакам Тоше па го пратев и тогаш и памтам...... а Босна вади ради дијаспора исто... а да праќаме глупости пракаме..освен елена која мене ми беше ОК А мене Калиопи овака генерално не ми се допагала никогаш а сеа бетер задниве год..али тоа е мој вкус
Што се однесува до гласањето ,точно,Босна и Србија имаат голема дијаспора ,па и Хрватска,плус секоја од нив имаат некоја приказна поврзана со војната ,ние Словенија ,Бугарија немаме никаква приказна ,немаме ни негативни ни позитивни реакции во Европа,кој да гласа за нас ,од нас се сливаат поените кон другите земји во регионот ,која дијаспора ние ја имаме во Европа,не сме имале војна па масовно да се бега ,тие што ги имаме во Европа се високообразовани особи кој ги здоболе за Евровизија