Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Секој од дома , сака да гледа уба игра за око , а не победа :)
Е сеа, не можат секогаш да играат на исто ниво :) Некогаш ќе тепаат со убава игра некогаш не....
Гоше ме разочаруваш чоек

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не е тоа, ама па секоја утакмица исто го кукате, а победуваме. Се исто кукате и секогаш има некој кој ке му дојде преку глава и ке ви каже, и следната утакмица вие пак исто, стварно еј дај сватете малку. И да сме биле Вулвси ке освоиме титула? Абе ајде... -.-

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Абе зборот би беше дека не го играме фудбалот што го игравме на старот на сезоната игравме и убав фудбал и победи се надевам дека пак ќе почнеме така да играме не вака да тепаме на италијански начин

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Точно е тоа што го кажа Inglourious Basterd. Јунајтед во последниве децении секогаш има пад овој период(кој што прател знае), само ДОБРОТО е тоа што сега и покрај падот, победуваме. И btw дефинитивно ни треба подобра средина, бидејки како што стојат работиве со клеверли ептен малери не тераат, а и не може цела средина да се препушта на него. Типот дефинитивно е супер, но во вакви моменти мора да се има резерва. Керик и Флечер јес да се средина, но они повеќе ми се за одбрамбени задачи, него за во напад. Мора да ангажираме некој плејмејкер, доволно го замараа Руни, нека го остават човекот на мира и нека го стават напад позади Чича каде што 2цата лом прават.
Како и да е.. Ке ги видиме Шити како ке се покажат кога нив ке ги лупне криза, моментално се во облаци, али доволен е само ЕДЕН пораз. Долга е сезоната.......
GGMU

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Шити сеа околу Нова Година ќе врзат 2-3 кикса по ред и завршена работа што се секирате..
Честито победа инаку.. :) Следниот натпревар со Њукасл сакам да имаме 70% посед на топка, 5 пречки и 5 стативи, а натпреварот да заврши 1:1, може Гоше нели ? :icon_lol:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Честито победата, Свонси одиграа одлично, самиот се изненадив. Среќа шо промашија зицерот, ќе се мачевме после. Не сум задоволен од играта, но јасно ми е дека ова беше еден од "мрзливите" утакмици кои ги гледам секоја сезона кога сме во послаба форма. 3те бода се најбитни. Ќе ми фалат прецизните дијагонали на Гигс, овие од Сколс ги нема веќе :(. Нани не го видов цел меч, Руни се изнамачи на таа принудна позиција, не можам искрено да го гледам како се нервира, но ќе почека уште некое време да се врати напред. Парк многу борбено, одбраната добра, Керик добар, Чичарито ме изнервира со аматерскиот штоп од пасот на Руни, и пречесто се заборава во офсајд, треба да работи на тоа. Кога би можел да избирам, би играл со Валенсија и Бербатов. Валенсија за кратко време ја размрда играта, се надевам ќе игра следно коло.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова ти е прва сезона како го пратиш Јунајтед? По реченицава погоре така изгледа.
Не е само он, што е најтрагично повеќе се. Они сакаат од 38 утакмици 37 да се тепаат со 6-0. Епа не е тоа тоа, и во шампионската 2007-08 не било вака. Ни па во требл сезоната не било така, симнете ривју да видите како било.

Колку сакам до крај на сезона сите да ги тепаме 1-0 па да има за што да се збори. Ми е гајле мене колку бил резултатот ако сме победиле.

Башка глејте ја позитивната страна на сево ова, им шетаме на нерви на Ливерпулци, Челзиевци, Арсеналци итн итн, после секоја наша утакмица имаат философска дебата „До кога вака?“ :icon_lol:
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 21:31 ---
Честито победата, Свонси одиграа одлично, самиот се изненадив. Среќа шо промашија зицерот, ќе се мачевме после. Не сум задоволен од играта, но јасно ми е дека ова беше еден од "мрзливите" утакмици кои ги гледам секоја сезона кога сме во послаба форма. 3те бода се најбитни. Ќе ми фалат прецизните дијагонали на Гигс, овие од Сколс ги нема веќе :(. Нани не го видов цел меч, Руни се изнамачи на таа принудна позиција, не можам искрено да го гледам како се нервира, но ќе почека уште некое време да се врати напред. Парк многу борбено, одбраната добра, Керик добар, Чичарито ме изнервира со аматерскиот штоп од пасот на Руни, и пречесто се заборава во офсајд, треба да работи на тоа. Кога би можел да избирам, би играл со Валенсија и Бербатов. Валенсија за кратко време ја размрда играта, се надевам ќе игра следно коло.
Јас воопшто не :) Пишав дека последните 5 кола дома имаат само еден примен гол. Па и голманот нивни Ворм е според мене еден од подобрите во лигата. И против Сити коа играа и тоа на Вејстлендс прво полувреме Сити топка не пипнаа. Е сеа дека Дин си беше копук, си беше. Го сфати тоа и САФ па го извади Евра да не го јаде после.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Задоволен сум од резултатот ама играта ни е катастрофа каде е тој ЈУнајтед од почетокот на сезоната. Како Вулвс да ги гледам не Јунатед на зима мора САФ да оди на шопинг оти вака ништо нема да освоиме. Сепак честито победа не ни е :)
Дечко поозбилно малце ...

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
^Тоа дека ги глеав првпат Свонси, ретко ми се пружи шанса да пратам ПЛ годинава за жал, затоа можеби и очекував повеќе од Јунајтед.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Тоа дека ги глеав првпат Свонси, ретко ми се пружи шанса да пратам ПЛ годинава за жал, затоа можеби и очекував повеќе од Јунајтед.
Ја очекував автогол од Џо Ален или од Монк капитенот нивни, двајцата се жустри фанови на Манчестер Јунајтед :) Овој првиов кажа дека многу му е жал што Сколс се пензионирал и не успеа да размени дрес со него :)
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 22:30 ---

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Аман бе, што рипнавте на Гоше?? Демек вие не се нервирате кога гледате оти имаме водство од 1:0 и играта ни е заникаде, па гол можеме да примиме буквално било кога, а со тоа и да загубиме најмалку 2 поени?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.783
Поени од реакции
21.496
Може некој да постира highlights ?

Glory Glory Manchester United

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не е само он, што е најтрагично повеќе се. Они сакаат од 38 утакмици 37 да се тепаат со 6-0. Епа не е тоа тоа, и во шампионската 2007-08 не било вака. Ни па во требл сезоната не било така, симнете ривју да видите како било.
Која година се случила оваа требл сезона? Ако може некој накратко да ми објасни?

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Не ама ме некако слабо играат во последно време ,а што убаво си газевме на почетокот на сезоната не знам што се случи
Пријателе чекај уште не е дојден нашиот период :)

Kajgana Shop

На врв Bottom