Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.654
- Поени од реакции
- 59.640
Те разбирам, ама не можеш да очекуваш да се држат до некои теории и правила. Едноставно имаат распоред и бираат тоа што им се чини најдобро во моментов. Телма не е ништо за труповине во Канал 5 кои даваа Реал - Лион наместо Наполи - Баерн ако не се лажам (реваншот беше обратно). Разликата е што во првиот натпревар играа две екипи и имаше неизвесност, а во вториот игра само една екипа и ја полни другата. Реал - Лион беше супер избор, ама пред неколку години. После даваа Арсенал - Марсеј, два пати, два инзвонредно досадни натпревари. А имаа Баер Леверкузен - Валенсија, германска и шпанска екипа, отворен фудбал, голови...
И јас кога би бирал секогаш би го бирал мечот во кој „играат две екипи“. Фиорентина е во тешка криза, нема тим како порано и ќе се грчи за бод исто како Катанија, Каљари и слични екипи.
Факторот Пандев го забораваме, како и времето во кое Лацио идеше 20 пати годишно во пренос. Фан групата на Пандев е поголема од фан групите на Милан, Јуве и Интер заедно, а телевизијата си бара гледаност. Иако пак ке речам, според мене и со Пандев и без него, изборот си е таман.
И јас кога би бирал секогаш би го бирал мечот во кој „играат две екипи“. Фиорентина е во тешка криза, нема тим како порано и ќе се грчи за бод исто како Катанија, Каљари и слични екипи.
Факторот Пандев го забораваме, како и времето во кое Лацио идеше 20 пати годишно во пренос. Фан групата на Пандев е поголема од фан групите на Милан, Јуве и Интер заедно, а телевизијата си бара гледаност. Иако пак ке речам, според мене и со Пандев и без него, изборот си е таман.