- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.792
- Поени од реакции
- 3.865
Јавното кенкање на Морати вроди со плод ![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Ќе видеме до кога ќе траат плодовите, за едно коло ќе се скапат. Кажи фрлил е пара на судиитеЈавното кенкање на Морати вроди со плод![]()
Ќе видеме до кога ќе траат плодовите, за едно коло ќе се скапат. Кажи фрлил е пара на судиите![]()
Уште колку време имаш во план да се бедираш и да пишуваш глупости ?!Ќе видеме до кога ќе траат плодовите, за едно коло ќе се скапат. Кажи фрлил е пара на судиите![]()
Не живееме во минатото, гледаме колку е сурова сегашноста и иднината на интер со такво стенкање...Овој денешен натпревар многу ме постети на Јувентус-Џенова од пред две години кога Јувентус беа во катастрофална форма(слична на денешната на Интер) и тогаш Дел Пјеро се фрли онака ношалантно (надвор од казнетиот простор) на резултат 2-2 и судијата свирна непостоечки пенал за конечно Јувентус да победи...Денес за голот на Мота е скоро слична ситуацијата..но проблемот тука е во тоа што вашите ограничени хејтерски мозоци не заприметуваат или не сакаат да видат дека во скеоја ебана лига поголемите клубови имаат поголеми привилегиии од судиите и сигурен сум дека денес ќе беше идентичен случај да се работеше за Милан или Јувентус....
Судиите рекоа Јувентус не е виновен.Чудна работа е тој правниот систем...Jубенташи дојде ред да зборат за судии и судиски неправди!Кој парадокс човече...
Шо му фали на Барзаљи не ми е јасно.Иначе уште од порано сум се прашувал зошто Канаваро не добива воопшто шанса да заигра за Италиа.Не ми никако јасно како Барзаљи, Бонучи, Ранокија и компанија се во репрезентација покрај еден ваков Канаваро.
Како игра типот свака му част, моментално е најдобар Италијански ЦД , кој кур му е на Прандели ?!?
Се сложувам со тебе во потполност за тоа дека поголемите клубови имаат привилегии кај судиите во одредени моменти. Арно ама имам само едно прашање. Дали вака размислуваше кога тоа се случи на мечот на Јувентус кој што го наведе? Колку што се сеќавам, тогаш тука на форумов се исфрли еден тон плунка за таа ситуација и се збореше како на Јувентус не му дошол паметот од тоа што играл во Серија Б па сеуште е под закрила на судиите и слични глупости. Тогаш Јуве беше не средината на табелата и му беше сеедно дали победил или дали играл нерешено ама сепак беше исплукан до коска на форумов заради таа судиска грешка.Овој денешен натпревар многу ме постети на Јувентус-Џенова од пред две години кога Јувентус беа во катастрофална форма(слична на денешната на Интер) и тогаш Дел Пјеро се фрли онака ношалантно (надвор од казнетиот простор) на резултат 2-2 и судијата свирна непостоечки пенал за конечно Јувентус да победи...Денес за голот на Мота е скоро слична ситуацијата..но проблемот тука е во тоа што вашите ограничени хејтерски мозоци не заприметуваат или не сакаат да видат дека во скеоја ебана лига поголемите клубови имаат поголеми привилегиии од судиите и сигурен сум дека денес ќе беше идентичен случај да се работеше за Милан или Јувентус....