Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
тоа па тоа преку глава ми са више овја од лузерпул ѓи боли тоа сто не мозат да освојат 20 године титула и сеа сите им са криви а тоа лиглето суарез ке го јаде ај сто ке го казнат ама и од евра ке го јаде ко ке играт нареден пут

A

Auditore

Гостин
Па темава ни отиде во магла, се изгубија сите насоки за правилна дискусија, работите се сведоа на талкање по маглата и кој поголем мисир ќе испадне.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ај да ве развеселам малце..

:pos:

Смирете се...ебаго!
Песнава да ти имала и посебна кореографија. Некни коа ја играа едни девојки пред мене, во Позитив, си реков шо прат. Ама ете, сфатив сеа... :)))))

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Песнава да ти имала и посебна кореографија. Некни коа ја играа едни девојки пред мене, во Позитив, си реков шо прат. Ама ете, сфатив сеа... :)))))

Не се играчи во премиер ама подобра е оваа конверзација него да продолжам да се објаснувам за тоа како СУАРЕЗ НЕМА НИШТИ КАЖАНО.....туку само е претпосавка на некој весник....ама ај!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Неам намера да провоцирам ни ништо но како успеал Мертесакер да направи 70 настапи за репрезентација ко Германија? Освен за воздушни дуели ради висината во другово е тапа барем во ПЛ. Морисон најголем дриблер во ПЛ искочи во дуелот со него :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Неам намера да провоцирам ни ништо но како успеал Мертесакер да направи 70 настапи за репрезентација ко Германија? Освен за воздушни дуели ради висината во другово е тапа барем во ПЛ. Морисон најголем дриблер во ПЛ искочи во дуелот со него :)
Немаше никаков дриблинг од Морисон, само глуп кикс на Мертесакер. Спор е не треба да пробува такви работи

Иначе Мертесакер е добар у читање на игра и поставување иначе јасно е дека е спор :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Да ги мочам у уста спорт клуб, може ? Наместо Сити - Њукасл, реално најдобра утакмица денеска, ми даваат таму сандерленд и остали бљувотини .. се повеќе и повеќе ме разочарува програмава.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немаше никаков дриблинг од Морисон, само глуп кикс на Мертесакер. Спор е не треба да пробува такви работи

Иначе Мертесакер е добар у читање на игра и поставување иначе јасно е дека е спор :)
Јасно дека немаше дриблинг никаков, тоа ми е поентата :) Не знам зошто ама мислам дека Самба ќе беше подобро решение, но мое мислење, може овој има други слабости :))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Да ги мочам у уста спорт клуб, може ? Наместо Сити - Њукасл, реално најдобра утакмица денеска, ми даваат таму сандерленд и остали бљувотини .. се повеќе и повеќе ме разочарува програмава.
Неможеш да си го гледаш твојот клуб а? Јебига уште еден доказ дека никој не го смета Сити за голем клуб, да играше некој од Челзи/Арсенал/Јунајтед/Ливерпул у 4 ќе го даваа 100% :)

Јасно дека немаше дриблинг никаков, тоа ми е поентата :) Не знам зошто ама мислам дека Самба ќе беше подобро решение, но мое мислење, може овој има други слабости :))
Самба дека е навикнат на ПЛ, ама Венгер никогаш нема да преплати играч јебига тврдоглав е

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Жервињо катастрофа. Очигледно не знае да даде гол.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Жервињо катастрофа. Очигледно не знае да даде гол.
Аха али у секој случај има поише од Торес а вреди 10 пати помалце ;)

А и затоа го иаме РВП - најдобриот играч и ПЛ моментално ;)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Аха али у секој случај има поише од Торес а вреди 10 пати помалце ;)

А и затоа го иаме РВП - најдобриот играч и ПЛ моментално ;)
Ама има помалце од Ба, за кој мислам дека Њукасл не плати ништо, ако веќе идеме по таа логика...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ама има помалце од Ба, за кој мислам дека Њукасл не плати ништо, ако веќе идеме по таа логика...
ОК РВП има повеќе од сите напаѓачи на Челзи заедно ако идеме по таа логика ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom