Епа јебига, коа не прави ко што ќе кажат ќе си трпи казни, вака самиот си се наседна со изјавава. Кога ќе видиш вака - така подобро да си ќутеше, нели? Кој го тераше да мења изјава комплетно? Не знаел дека тоа во Англија не е навредливо. А знаел дека се вози по левата страна?Стварно, не те разбирам.
Викаш, Евра не направи ништо, даде само изјава во весник, а после ќутеше.
Значи, според тебе, изјава во весник е мала работа?
Откако ќе дадеш изјава, што треба потоа? Да гостува во емисија каде што ќе изјавува дека бил навредуван на расна основа? Не! Доволно е да дадеш изјава во весник и да почне циркузот и притисокот кон другата страна.
Според тебе, откако почна тој циркуз, Кени и Суарез требало да молчат, бидејќи Евра дал изјава во весник, и ништо повеќе. Е сега, овие двајца, иако можат да бидат заебани (двајцата), треба да молчат за да не испаднат плачковци. Плус, ако некој даде изјава во весник заради нешто, целата јавност и новинарство ќе го остават на мира. Никој ништо не вика. Аха...
Суарез кој трпи притисок извесно време се јавува како неповикан и е плачко?
Искрено, добра ви е констатацијата....
this.Доста кенкате, кога е во прашање манчестер, ферги, казни, санкции, фа...на сите ви се дига до небо, а кога се работи за вашите одма виткање опашките. Ако е крив нека го осудат и чао пријатно, никој од вас овде не е релевантен да збори а што ако доколку и сл...си има фа, они ќе го кажат последниот збор, дали евра или суарез ќе се казни, јасно е ко ден.
Најголемата казна на која ми текнува во моментов, а е поврзана со Манчестер за која ние скокаме до небо, е казната на Марк Клатенбург од шест месеци (суспензија за судење), поради непризнавање на голот на Тотенхем против Манчестер од центар, кога Рој Керол ја извади топката од гол.Доста кенкате, кога е во прашање манчестер, ферги, казни, санкции, фа...на сите ви се дига до небо, а кога се работи за вашите одма виткање опашките. Ако е крив нека го осудат и чао пријатно, никој од вас овде не е релевантен да збори а што ако доколку и сл...си има фа, они ќе го кажат последниот збор, дали евра или суарез ќе се казни, јасно е ко ден.
И јас стекнав навика како останативе форумџии..... едно пишувам друго мислам , само си пишав колку ради реда , не паѓам на толку ниско ниво да пиштат демек нивни е клубот, братучеди фудбалери имаат во ливерпул и сл. па да кенкаат овде ова вака овај да умри , вака не требаше. И шо? Ќе ви дадат колбаси за коментариве?Мене би ми било срам навивач како тебе да навива за тим кој јас го подржувам. Не знам како е со фановите на Јунајтед...