Elder Scrolls V: Skyrim

• Креатор на темата Креатор на темата printf
  • Време на започнување Време на започнување
Играва е прајслес, иако не сум играл Обливион или WoW ама ова е стварно ремек дело.. завршив многу side quests , би ви ја препорачал Dark Brotherhood или Thieves Guild ,, го искинав Алдуин , ми здосади тоа со Imperial ,, дај кажете некој добар Side Quest .

611615_460s.jpg

:pos:

Знае некој зошто неможам да го користам маусот во менито на играва? Кај мене е само така или така е направена играта?:)

Еве и ја почнав.Избрав каџит(така ли се викаше онаа мачешка раса?) и терам асасин тип на игра(прикрадување,убиство од заседа итн).Е сега каџитот има способност да гледа во мрак и има спел ноќен вид,но овој спел иако го опремувам нејќе да ми се активира.What am I doing wrong?

Еве и ја почнав.Избрав каџит(така ли се викаше онаа мачешка раса?) и терам асасин тип на игра(прикрадување,убиство од заседа итн).Е сега каџитот има способност да гледа во мрак и има спел ноќен вид,но овој спел иако го опремувам нејќе да ми се активира.What am I doing wrong?

Мислам дека на Z треба да се активира. На Z се сите dragon shouts, racial abilities и уште некои специјални ствари, не се кастаат како обични спелови.

Посакато неможеле да направат. Зборувам за планините, високи се премногу, и ги направиле стрмни 120%. Со коњ пешки секако можеш да се качуваш и слегуваш на такви стрмнини. Изгледа доста грдо и смешно тоа. Кога одам со коњојт по тие камењата мислам дека гледам некој јарец.

Јас осеќам дека кога ќе ја завршам, ја почнувам наново, нов карактер нов правец​

Ау колку само се заебав. Во мисијата каде што треба да идам во тоа амбасадата. Не му го дадов оружјето на тој елфот, не сакајќи тоа, и сеа сум без оружје во амбасадата...Некако ристарт на квест може?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom