Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Тешка победа, 2-1 краен резултат.

Cyber не се секирај, иден пат ќе ви викнам голман ако ви фали. :ROFLMAO:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
2-1 :pos::pos:
@ Mac))
Те молам повеќе немој да викаш другари брат жити се :tapp:
Па до денес немаше да имате луѓе да не ви викнеше Мац такада собирајте си се другпат порано... А иначе ова со резултатов како сум погодил бе, реков црвениве ослабени се али сепак тесно ќе победат :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Добар беше дечкото до кај 5та минута :pos:
Смешно ми беше што му реков да играме со измени (на другаров де), а он таков категорично не!

Ја добрите другари си ги чувам за у мој тим бе, не сум будала да ги викнам па ја да треба да ги бркам низ цел терен. :P

П.с. Сајбер, не џабе чекав да не доеш ти, па да им бапнев на плавите уште еден играч. : ))

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ја покатастрофа игра в живот немам играно!!!Еднаш знам кога имаше турнир Гостивар вакво лепење јадев ова ми е втор пат!Честито победа на црвените со 6-1 или 7 незнам точно сосема заслужено и рутински на некој начин и се извинувам за мојата нервоза,неможев да се контролирам!!!!
Ако од сега не видам Шурикен да игра и Урбан јас не играм фудбал и Вори секако!Ова денес да не беа Сајбер и голманот Јуве ем ќе го јадевме 20 1,а доби и аплауз од сите браво брат секоја чест!
Пс.Јас сум 3 недели аут можда две ќе видиме зависи нема каде немам повреда! :/

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Па до денес немаше да имате луѓе да не ви викнеше Мац такада собирајте си се другпат порано... А иначе ова со резултатов како сум погодил бе, реков црвениве ослабени се али сепак тесно ќе победат :)
Црвените воопшто не беа ослабени, плавите беа ние си бевме топ :)
--- надополнето: Nov 18, 2011 12:36 AM ---
Да не претерам ама Јувентус денес имаше 30тина одбрани ко ништо

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Добар фудбал али мн слабо издание на плавите оправдано пола екипа им ја немаше: Јувентус браво добра замена си најде Гоуст, уште он да зачкрипеше тапа ке беше како и да е се истрчавме идеме следна у 11-ти се надевам ке има добар фудбал и таму

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Абе арсенал не ни беше рамен :P у одбрана де :pos:
Премногу слабо плавите, денес им вртевме пред гол 40 минути али Juventus звер!Пак измрзнавме,ај од следната недела у 11 октомври да се надеваме дека ке биде подобро.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
7-1 беше вие го сметавте голот со раката на дјуд,кога побарав ја и дјуд правиме муабет вие дадовте гол.Тука настана забуната! :) :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
^Да да ни текна коа си идевме накај дома,иначе кифла честито на голот од следна утакмица у напад само :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Плавите биле слаби а резултатот едвај 2:1, сите бевте ТАПА ако сме искрени :D. Џабе шанси коа немаше гол а Сајбер сам беше у напад, практично немаа напад.

Да знаев дека вака ќе биде и повреден ќе се пишев кај плавите (да играм со Инзаги у линија :D) и резултатот ќе беше малку поразличен ;). Ова да не се занесуваме добри сме биле, не бевме ајде малку самокритка, плавите во малку појак состав ќе направеа ЛОМ. Ние со ваков тим требаше 10:0 да ги тепаме :D.

Малку да ве симнам на земја, плавите беа катастрофа ама не е ова нивната вистинска сила ;).

Жал ми стана за Сајбер сам да игра против четворица и пак даде голче :).

Следен пат подобро ама мора малку да се стандардизираме, посебно плавите вака каша попара беше :).

Пс. Браво за голот на Кифла :D.

G

_Ghost_

Гостин
Ај бе, важно се изнаигравте, ја и Кајзер горевме од желба да влезиме (тој едно време и се потокми :pos:), ама ништо.
За утакмицата, ко една екипа да играше, нема што да се каже. Голманот СЕКОЈА ЧЕСТ, јас од утре одам во пензиско и си ја земам пензијата, нема што да барам на терен повеќе.:) Овој другиов па и гол даде дури :D, со одбраните стандард како и секогаш, топ.
То е то, наредно 11ти посалам термин, и капата на страна. Јас сеуште сум деформиран, така да, рано е да кажам дали ќе играм нареден четврток.

пс Инзаги, да ми се опоравиш побрзо, и да не се нервираш, ќе ја биде.;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ај бе, важно се изнаигравте, ја и Кајзер горевме од желба да влезиме (тој едно време и се потокми :pos:), ама ништо.
За утакмицата, ко една екипа да играше, нема што да се каже. Голманот СЕКОЈА ЧЕСТ, јас од утре одам во пензиско и си ја земам пензијата, нема што да барам на терен повеќе.:) Овој другиов па и гол даде дури :D, со одбраните стандард како и секогаш, топ.
То е то, наредно 11ти посалам термин, и капата на страна. Јас сеуште сум деформиран, така да, рано е да кажам дали ќе играм нареден четврток.

пс Инзаги, да ми се опоравиш побрзо, и да не се нервираш, ќе ја биде.;)
Јас ништо не слушав искрено да знаев дека Кајзер се спрема одма ќе излезев ама мислев дека никој нејќе да влезе и затоа пак влегов и неможев да се движам застанав напред и чекав да заврши терминот :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom