Добар беше дечкото до кај 5та минута2-1
@ Mac))
Те молам повеќе немој да викаш другари брат жити се
Па до денес немаше да имате луѓе да не ви викнеше Мац такада собирајте си се другпат порано... А иначе ова со резултатов како сум погодил бе, реков црвениве ослабени се али сепак тесно ќе победат2-1
@ Mac))
Те молам повеќе немој да викаш другари брат жити се
Смешно ми беше што му реков да играме со измени (на другаров де), а он таков категорично не!Добар беше дечкото до кај 5та минута
Црвените воопшто не беа ослабени, плавите беа ние си бевме топПа до денес немаше да имате луѓе да не ви викнеше Мац такада собирајте си се другпат порано... А иначе ова со резултатов како сум погодил бе, реков црвениве ослабени се али сепак тесно ќе победат
Јас ништо не слушав искрено да знаев дека Кајзер се спрема одма ќе излезев ама мислев дека никој нејќе да влезе и затоа пак влегов и неможев да се движам застанав напред и чекав да заврши терминотАј бе, важно се изнаигравте, ја и Кајзер горевме од желба да влезиме (тој едно време и се потокми ), ама ништо.
За утакмицата, ко една екипа да играше, нема што да се каже. Голманот СЕКОЈА ЧЕСТ, јас од утре одам во пензиско и си ја земам пензијата, нема што да барам на терен повеќе. Овој другиов па и гол даде дури , со одбраните стандард како и секогаш, топ.
То е то, наредно 11ти посалам термин, и капата на страна. Јас сеуште сум деформиран, така да, рано е да кажам дали ќе играм нареден четврток.
пс Инзаги, да ми се опоравиш побрзо, и да не се нервираш, ќе ја биде.