Добар беше дечкото до кај 5та минута2-1
@ Mac))
Те молам повеќе немој да викаш другари брат жити се![]()
Па до денес немаше да имате луѓе да не ви викнеше Мац такада собирајте си се другпат порано... А иначе ова со резултатов како сум погодил бе, реков црвениве ослабени се али сепак тесно ќе победат2-1
@ Mac))
Те молам повеќе немој да викаш другари брат жити се![]()
Смешно ми беше што му реков да играме со измени (на другаров де), а он таков категорично не!Добар беше дечкото до кај 5та минута![]()
Црвените воопшто не беа ослабени, плавите беа ние си бевме топПа до денес немаше да имате луѓе да не ви викнеше Мац такада собирајте си се другпат порано... А иначе ова со резултатов како сум погодил бе, реков црвениве ослабени се али сепак тесно ќе победат![]()
Јас ништо не слушав искрено да знаев дека Кајзер се спрема одма ќе излезев ама мислев дека никој нејќе да влезе и затоа пак влегов и неможев да се движам застанав напред и чекав да заврши терминотАј бе, важно се изнаигравте, ја и Кајзер горевме од желба да влезиме (тој едно време и се потокми), ама ништо.
За утакмицата, ко една екипа да играше, нема што да се каже. Голманот СЕКОЈА ЧЕСТ, јас од утре одам во пензиско и си ја земам пензијата, нема што да барам на терен повеќе.Овој другиов па и гол даде дури
, со одбраните стандард како и секогаш, топ.
То е то, наредно 11ти посалам термин, и капата на страна. Јас сеуште сум деформиран, така да, рано е да кажам дали ќе играм нареден четврток.
пс Инзаги, да ми се опоравиш побрзо, и да не се нервираш, ќе ја биде.![]()