Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Само глава горе плави, нареден четврток во 11ти друга песна ке се пее. Нареден четврток Урбан да доаѓа, Саета нека дојде Вори, Инзаги, Гоуст(по можност) и Сајбер. Нормално ако им спремаме одмазда. :)

Ме јаде некоја нервоза сега, зошто не играв. Не дека нешто посебно ке сум сменел, али бар заедно пораз ке делевме. То је то, се гледаме нареден четврток. ;)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Jebiga toa e toa 7-1.Ne ocekuvav tolku da napagjaat mislev ke bide tesno 2-2;3-3 :) Ajde momci slednata vrakjame duplo :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
You from now in the list!!Нема више неможам,плус екстра терминче ако фатиме порано супер ќе е !! :) :D
Доаѓам сигурно. Макар да треба пак до Форца да доаѓам. Инаку кој збореше претходно, за тие во четврток ако не дошле слободен ке е терминот. Да праша некој пак па да си го закажеме уште сега? 21:00 Најдобро.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
А да си почнете со списоците уште од сеа да не биде ко минатиот пат во последен момент да барате играчи па Сајбер сам да кисне во напад, за Инзаги да не зборам душа му излезе да покрива дупки во одбрана :).

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А да си почнете со списоците уште од сеа да не биде ко минатиот пат во последен момент да барате играчи па Сајбер сам да кисне во напад, за Инзаги да не зборам душа му излезе да покрива дупки во одбрана :).
Што се секираат, иам ја играчи пуно за нив. :sneaky:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Доаѓам сигурно. Макар да треба пак до Форца да доаѓам. Инаку кој збореше претходно, за тие во четврток ако не дошле слободен ке е терминот. Да праша некој пак па да си го закажеме уште сега? 21:00 Најдобро.
Vo Forca ne se igra toj termin veke otkazan e skoro na site ne ni odgovarase takada koj moze neka vidi za toj vo 11ti za sledna nedela.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom