Па нека отвори некој слободно тема за квалификациите за СП, рано е за рано ама дефакто, почнати се на некои континенти.И јас сакав прееска да напишам нешто за Јужноамериканскиве квалификации ама нема тема.
И зошто финтата беше Босна да не влезе?Што си се навлажнил као средношколка на Слаткар,стварно не знам.Нека го јаде бе од кого сака финтата беше Босна да не влезе.
Кај виде дека е некој напален.Тоа што Блу Арми намерно ве дупчи и ви постира песни за Босна,не значи дека некој е напален.Добра репрезентација се,по вторпат за кратко време стигаат до бараж и губат од Португалија^ А вие овде бе напалени едни на Босна, да не сте илегално транспортирани во Македонија па овде живеете под лажен идентитет (македонски)..?Што толку ви се влажнат гаќичките?
Реметот им е само заради тоа што се правеа многу паметни. Ден после првиот натпревар, гледам ги давале на лицитација и ги продавале парчињата од тревата кои му сметале на Роналдо. Као демек “леле гледајте играмо ку*от со Португалија“. Епа ете се виде кој со кого играше ку*ташак.Им се смеете на Босна, како ние директно да влеговме на ЕП....
Кој дупчи бе? Тој шо не знај за која екипа навива?Кај виде дека е некој напален.Тоа што Блу Арми намерно ве дупчи и ви постира песни за Босна,не значи дека некој е напален.Добра репрезентација се,по вторпат за кратко време стигаат до бараж и губат од Португалија
Имаат одлични играчи како Џеко,Пјаниќ,Ибишевиќ,Мисимовиќ.
Победуваат,играат добар фудбал,за малку не ја победија и Франција на гости,поради идиотските судиски одлуки.
И симпатична репрезентација се,зошто да не навиваме за нив.Португалциве се гнасна репрезентација,се влечат со некоја безвезна игра,едноставно врска немаат.
Пак ќе го јадат од Холандија,Шпанија,Германија,па и од Англија.И ништо нема да направат и на ова Европско.
И да.Не го мразам Роналдо,напротив многу го почитувам.Фантастичен играч.
(Ако мислеше да ми пишеш дека имам комплекс од него или слични срања).
И не мешајте политика ве молам.Не е ни место,ни време.Ако сакате такви работи,тогаш дај да ги мериме ташаците на друга тема,а не овде.
Зборувајте за фудбал исклучиво,не бидете прости дечишта.
Која е таа Португалија,што ја величиш толку,жити очи?Трикратен Светски првак,или трикратен Европски првак?Кој дупчи бе? Тој шо не знај за која екипа навива?
Овде цел форум го дупеше виде не виде сеа ни самиот не знај за која екипа навива од грево згора му чутат сите.
Не велам не симпатична екипа се Португалциве , и босанциве се добри не велам не ..... Ама Португалија си е ПОРТУГАЛИЈА .......
Безвезна игра???? Море чоек па ти си бил чудо од тренер шо и да си ....... како Вилаш Боас? Или помошник-тренер Давор?
Комплекси не мешам него одма напнавте онака ПАТРИОТСКИ емто за БОСНА шо не ги здоболе за нас кога би се прашале тие....
И никој не е прост туку ти се прајш многу паметен...
И ај сеа цитирај ме овде или на профил кај мене пиши да не те ЦИТИРАМ повеќе , оти веќе немаш шо да ми одговориш...
Од цел мој расказ шо го пишав се Вати за овие две-три реченици само? Другото во право сум нели признај?Која е таа Португалија,што ја величиш толку,жити очи?Трикратен Светски првак,или трикратен Европски првак?
Каков успех има таа Португалија во годиниве,освен финалето со Грција кое го изгубија ко Грчка?
Роналдо е пола репрезентација.Имаат чат-пат некој добар играч како Меирелес,Нани и Мутињо и тоа е се.
И коа почна да лупаш глупости за тоа дека Босанците не не сакале нас,можеш да видиш неколку видеа од изминатово Европско во кошарка,па да се увериш со свои очи дека не е така како што викаш.
За другото не ме интересира,ти кажав за тоа што е поврзано со фудбалот.Од цел мој расказ шо го пишав се Вати за овие две-три реченици само? Другото во право сум нели признај?
Роналдо пола репрезентација?
Нели фудбалот е тимска игра?Можеби има повеќе удел во играта Роналдо ама сепак не се бламирај жити све, и не ме терај вербално да се пресметувам со тебе на форумов оти знајш дека не си во право.
Успат да ти кажам , користи добар речник нема да толерирам навреди .....