Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Ф

Фил Ајви

Гостин
За досудените работи. Непостоечки фаули суди за португалците, додека чисти фаули не суди за босанците
Не зезај сега, и повеќе од заслужено Португалија е на европско.

Инаку Агуеро е факинг Чак Норис за Пасторе, најдобро изиграно полувреме во последните три меча за Аргентина, а и во ситуации кога излегуваа сами пред гол поради последица од тоа што на Меси му одеа по 4-5 души и ослободуваше простор подобро се снаоѓаа мора да признам. :pos:

Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012. :icon_lol:
Епа каде да пишам кога нема соодветна тема? : D Оф топик е ама ова е најприкладна тема мислам.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
не мора да имаат ѕвезди за да ги симпатизираме,сакам вакви мали репрезентации кои се блиску до најголем нивен успех..имале далеку полоши услови од портигалците а стигнале до тука :)
Точно додека Кики и компанија на 7-8 години почнува да игра фудбал на прави терени,со добри тренери тие од Босна дремеа по скривници.Додека Нани учел како да шутира,некој чекал дома дали татко му жив ќе се врати од бојно поле.Едниот си трчкарал по терени за кои сега во Босна можат да сонуваат,додека друг газел по мински полиња за да бега да не го стрелаат.Едниот немал никакво гајле и негова работа било само да тренира,другиот морал на ораници да трча,да се снаоѓа за дресови,за место за тренинг,дали ќе најде тренер(ако веќе тој не погинал)..........
Едниот секоја утакмица го гледа некој,другот мора со агентот да трча по цела Европа и да иде на проби по рази клубови само за да може да се пробие и излезе од Босна........
Затоа секогаш пре ќе навивам за БиХ него за некој од овие како Португалија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Стварно не сфаќам како се најде Џеко у дрес на Сити у темава? Не негирам јас дека не дал голови против Јунајтед. Секоја чест за човекот, напротив, сите македонски фудбалери треба да се огледаат на него. Него вие се палевте со клипови пред баражов, мислевте Џеко со гз шајки ќе извади, ко Португалија Сан Марино да е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Знам, јебига, јак е Меси. Месиии, Месиии, Месиии...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.960
Поени од реакции
45.178
Инаку Агуеро е факинг Чак Норис за Пасторе, најдобро изиграно полувреме во последните три меча за Аргентина, а и во ситуации кога излегуваа сами пред гол поради последица од тоа што на Меси му одеа по 4-5 души и ослободуваше простор подобро се снаоѓаа мора да признам. :pos:
Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012. :icon_lol:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.561
Тролови смирете се, тоа 90% ми беше кажано општо, не седам по цели денови на форум како вас за да го пишам во посебно мислење.Дивете се вие само на босанците, они не сакаат да постоиш и ти плукаат на гробот, али ај ја па уште се замарам, останете ми поздравени ;)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Тролови смирете се, тоа 90% ми беше кажано општо, не седам по цели денови на форум како вас за да го пишам во посебно мислење.Дивете се вие само на босанците, они не сакаат да постоиш и ти плукаат на гробот, али ај ја па уште се замарам, останете ми поздравени ;)
Е сеа што кажа жити мене ... Босанците ги плукале на Македонците , оф мори мајко ... никогаш не постојал конфликт помеѓу овие два народи , а и во Македонија баш добро се слагаат , така да поздрав , и размисли пред да пишеш .

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
???

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.190
Прашај го Роналдо кај е Македонија..
Ако веќе одиме по твоја логика:D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Е сеа што кажа жити мене ... Босанците ги плукале на Македонците , оф мори мајко ... никогаш не постојал конфликт помеѓу овие два народи , а и во Македонија баш добро се слагаат , така да поздрав , и размисли пред да пишеш .
Мислиш он знае што збори ??? Колку да напише нешто ... се испостра у гаѓи, се искења ..Босанците ни плукале на гробот... :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom